Normalis, ha a szuleim csak delutan hatig engednek el 16 eves lanykent?
Igen, hisz ha bármi történik veled, azaz ő felelősségük.
Kérdés kikkel mennél meddig és hova.
Sok tényezőtől függ ez a kérdés.
En 16 evesen mar hajnalig buliztam a diszkoban. Miert? Mert a szuleim is voltak tinik es tuleltek! A tiltas, tulzott szigor csak ront a helyzeten!
Egyetlen kikotesuk az volt, hogy ha reggel 5 orara igertem,hogy hazaerek, akkor addigra otthon kellett lennem. Ehhez tartottam magam,igy nem volt gond. Illetve tudniuk kellett, hogy pontosan kikkel vagyok.
16 evesen azert kaphatnak hosszabb kimenot! Probald lassan kitolni ezt az idopontot. Eleinte 1 majd 2 ora stb.
Ez elég hülyeség. Mármint.. oké én is félteném a lányom ha lenne, de az életét védjem az által hogy nem hagyom élni? :) Szerintem 16 évesen elengedhetnének 8 ig, addig kb világos van egyébként is, akár 22 ig is ha ismerik a társaságot akivel vagy és mondjuk van aki hazakísér. Nyilván sok múlik azon hogy hol is vagy, hol is laksz és milyen részen kell átjönnöd hogy hazajuss.
De szerintem itt túlzásba esnek. 24/F
Attol fugg elottemit csinalsz. Ha reggel 8-tol 6-ig barmerre csatangolhatsz es ok hazaernek munkabol 5-6-ra es ez az elvarashogy te is addigra legy otthon, akkor jogos.
Nekem regen gyerekkent es amig nem mentem egyetemre minden nap este 7-reotthon kellett legyek. Ez alol kivetel ha valami baratnohoz ottalvosra mentem vagy rokonnal aludtm vagy voot konkret program mozi es tudtak meddsig tart.
Lassan majd engednek tovabb is, ezen ne aggodj. Most biztos feltenek vagy mas oka van ennek. Elkezdheted kiharcolni magadnak, hogy de szombaton atmennek a Katihoz es mivel naluk 7kor van vacsora 8kor jonnek haza. Vagy penteken hazibuli van Editnel es mivel 6kor kezdodik en 8ig maradnek. Cserebe...cserebe meg beszeljetek meg valmit ha elengednek, megbiznak benne akkor elotte ezt vagy zt bizzak rad, vagy 3 napig hazaersz 5-ig. Valami kompromisszumot el lehet kezdeni kialakitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!