Mi a véleményetek az olyan családokról ahol a gyerekek és a szülők szemrebbenés nélkül képesek egymásnak mesélni vagy facebookon küldözgetni szexista vagy perverz vicceket?
Hát fura, nekem anyámmal (17/F vagyok, ő 39/N) hasonlóan jó a kapcsolatom, ha látok az instán valami minimálisan betegebb mémet/viccet simán megmutatom neki ha épp ott van, és max túl sok neki és nem röhög rajta :DD
Énis szeretnék majd a saját gyerekeimmel ha ilyen laza, jó kapcsolatban lenni mint Ő van velem :)
És még mielőtt nekemjön valaki hogy "Az ilyen szülők gyerekei lesznek majd a semmire nem képes, elszart bénák" azoknak üzenném hogy ketten vagyunk testvérek, eddigi pályafutásom során emelt nyelvvizsgám van, nem sokára előrehozott érettségizni fogok, van kismillió jövőképem, és az eddigi legrosszabb jegy az immáron eddig 10 letett évfolyamomból 1db (9-ben) 3-as volt... És mindezt csak anyám folyamatos bíztatásának és laza felfogásának köszönhetem, amiben az ilyen f*szságok is közrejátszanak. :D
Szóval ne ítéljétek el az ilyen szülőket pls, ez már nem a középkor, de nem is a kommunizmus :)
Ne vedd magadra. Vannak konzervatívabb családok, ahol ez elképzelhetetlen és vannak az ilyenek, mint a tied, hogy simán poénkodtok ilyenekkel. Nincsen egyikkel sem semmi gond. Ti ezt szoktátok meg és ez a normális. Mi is itthon nagyon lazák vagyunk, ilyen vicceket simán tolunk egymásnak. 😃
Kit így, kit úgy neveltek, de emiatt senkit nem kellene leszólni, vagy azt mondani, hogy beteg egy család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!