Nagyon nem szeretem a neveloapamat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Állandóan úgy beszél velem mint a kutyával. Anyám se nagyok szereti de eggyut élünk. Utálom. Abban szeretnék segítséget kérni hogy hogy mondjam el anyámnak hogy ezzel az emberrel én ezen túl egy napig nem akarok egy levegőt szívni.nem vagyok sertodekeny és nem azért utalom mert csúnyán beszél hozzám hanem mivel nincsenek barátaim nem tudom ezt megbeszelni senkivel ezért magamat bántom úgy öl az ideg. Vagy utogetem magam vagy vagdosom a kezem. Elofordul hogy iszok meg cigizek. Egyszerűen nem tudok mást tenni.igazából magamat feltem hogy mi lesz ennek a vége ha így fojtatom meg pár evig
Szepen menj el futni. Kezd reggel aztan este is elsore csak 10-10 perc majd noveld az idot. Egyreszt endorfin fog termelodni az agyadban igaz elotte lehet kikopod a tudod es izzadsz mint a lo de ahogy telnek a napok es hetek egyre jobban birod majd. Es mivel az endorfin az oromhormon egy ido utan pont leizeled a neveloapad stilusat. Raadasul minnel tobbet futsz annal tobb idot leszel tavol.
Cigit tedd le, piat csokkentsd minimalisra.
Sajnos valoszinu neveloapad pont uyganezt gondolhatja rolad. Ki tudja miert. Vannak emberek akik nem kompatibiliek. Egyutt lakast felrugni ebben a virusos idoben eleg gaz. Nem tudni milyen lesz az idei osz. Tavaszig bird ki. Kezdj el valahogy haverkodni. Pl keress oylan futohelyet ahol neta masok is futnak es elobb utobb valakivel szoba tudsz elegyedni.
2020. aug. 18. 19:55
3/7 anonim válasza:
Ha anyukád sem nagyon szereti, akkor ez valószínűleg egy kényszerhelyzet amiben vagytok. Konkrétan mit nem bírsz benne? Az nagyon gáz, hogy bántod magad, el kellene menned egy pszichológushoz, az iskoládban biztosan találsz ingyenesen. Mivel kiskorú vagy, nem mondhatod meg kivel akarsz egy levegőt szívni, hacsak nem ténylegesen bántalmaznak vagy veszélyben vagy.
2020. aug. 18. 19:55
4/7 A kérdező kommentje:
#1 nem ismerem. Talán 1 éves koromba láttam utoljara. Azt se tudom mi a neve vagy ki ő. Képet se láttam még róla de nagyjából tudom miért mentünk el tőle úgyhogy ő szóba se jöhet.
2020. aug. 18. 19:59
5/7 A kérdező kommentje:
#2 jó otlet😊 amugy is elkezdtem itthon edzeni. Ez most amúgy is jól jön:)
2020. aug. 18. 20:00
6/7 A kérdező kommentje:
#3 nem kényszer helyzet ez. Azt hogy nem nagyon szereti nem úgy értem hogy utalja de nem engedi el hanem hogy vele is néha szépen beszél és már volt olyan hogy majdnem elkuldte de végül most is itt van. Szoval ugymond van oka hogy nem kedveljük. Nekem pl. Van egy ismerősöm aki azért még koliba mert nem szereti az apját. Az anyja ezt leszarja és engedi. Nekem meg elmondta anyám hogy ha én is így érzek ő nem engem küldene el hanem neveloapamat. De mivel most nagyjából nincsenek osszeveszve nem szólnék bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!