Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartani vagy megszakítani a...

Tartani vagy megszakítani a kapcsolatot olyan szülökkel akik több pénz/ingatlant adnak a testvérnek?

Figyelt kérdés

Tehát 2 vagy több gyerek esetén, kevesebb pénzt adnak vagy az egyik kap ingatlant míg a másik nem.

Áldozatként tartani a kapcsolatot vagy leköpni az ilyen szülöket?

2020. aug. 18. 18:57
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
0%

Kedves 20as!

Nem írnám ha nem lenne tapasztalatom benne..

No nem az oda át ban.

Abban nincs.

De egyszer minden el múlik..

És akkor marad amit ő tett.

Ha le köpi a szüleit abból lelki fusztra.

Fókuszálljon másra ne erre koncentráljon

2020. szept. 22. 21:26
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 21! miért gondolod, hogy lelkifurdalást okozna neki? megérdemelnék azt a köpést. Sőt, lehet megkönnyebbülne, mert mással nem törleszthet az igazságtalan bánásmódért.nem mindenki gyenge lelkileg.ha mégis lenne lekifurdalás, akkor az is elmúlik, nem ? hiszen minden elmúlik egyszer.Vagy lehet, hogy az frusztrálja egy életen át, hogy igazságtalanul megkülönböztették a szülei. és hagyjuk azt, hogy DE MÉGISCSAK a szülei. Hát inkább csak a világra pottyantói.. A szülő nem itt kezdödik..
2020. szept. 22. 21:38
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Tesómmal is ez volt a helyzet, 18 éves korában lakás, pénz, autó, apám tömte pénzzel. Mindig is egy életképtelen, mások hátán felkapaszkodott ember volt, de cserébe a szemedbe mosolyog, majd a hátadba a kést döfi. Ő kapta a legtöbbet, de Dárius kincse se lenne elég neki, mert szórja a pénzt. Természetesen apámat leszarja, de nekem keveri a szart.

Most szakítsd meg velük a kapcsolatot, én is ezt tettem. Legszebb éveim ezek, fos rokonok nélkül.

2020. dec. 21. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!