A havi kétszeri 150000 forintig terjedő ingyenes KP felvét megszakítással is működik?
Az első kettő díjmentes, összesen 150 ezer forintig.
Ez azt jelenti, hogy a te példádban az első teljesen ingyenes, de a második már csak 40 ezer forintig. A maradék 20 ezerre a bank ráterhelheti a szokásos díját.
Legjobban akkor járnál, ha felvennéd a 110.000-t, utána a 40-et és akkor "csak" a 60-ezer ft után számol díjat.
Ha viszont az eredeti, Te általad leírt felállásban veszed fel, akkor a 20 ezer és később a 40 ezer után is fog számolni és a 2 készpénz felvét összege lehet több lesz, (20+40 ezer), mint az egyben 60 ezeré.
Na most azt nem értem, miért nem 100%-os mindkét válasz, mert szerintem teljesen korrektek, de mindegy...
Ismerek olyan bankot, megfelelő díjcsomaggal, ahol csak a pénzmennyiségtől függ a pénzfelvételi díj. De még több olyan van, ahol attól IS, és mellette még fix díj van. Szerintem az is elég ritka, hogy csak fix díj a pénzfelvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!