Miért zavarja anyukámat az, hogy 20 évesen a barátommal szeretnék aludni?
Volt már egy 2 éves kapcsolatom, de anyukám sosem szerette, ha ott aludtam nála. Tabu téma nálunk a barát és a szexuális élet, különben sincs jó kapcsolatom vele. Sosem szöktem el, mindig bejelentettem, hogy most ott alszok. Persze másnap egész végig csesztetett, hogy hol vagyok már, meg hogy nekem is van otthonom. Pluszban elég csúnya szavakkal illetett engem. Az exem alig 2x aludt nálunk, mert anyukám mindig elkezdett veszekedni kettőnkkel, kínosan is éreztem magam, és ok nélkül kitiltotta tőlünk a srácot.
Félévig nem volt kapcsolatom, most pedig 1 hónapja járok valakivel, randizunk, napi szinten találkozok vele, egyszerűen imádom a srácot. Egyik nap felmerült, hogy aludjak nála, és anyunak is elmondtam, hogy nem itthon alszok aznap(tudja, hogy van barátom). Az ő válasza pedig az volt:"mert neked nincs hol aludnod? Milyen dolog ez, hogy másnál alszol? Szokj le erről!"
Kicsit tartok anyukámtól, de nyeltem egyet, és végül csak elmentem. Másnap hazajöttem dél körül, hogy akkora probléma ne legyen belőle, de anyukám csak rámtámadt, hogy: haza érsz te még ma?? Egyéb szitokszavakkal megfűszerezve..
Mi a véleményetek róla? Nagyon félek anyukámtól, de 20 évesen ne akarja már ennyire kontrollálni, hogy mit csinálok..
Mert:
1. Nincs pasija.
2. Van pasija, de kontrolláló/nem akarja elfogadni, hogy nagyjából felnőttél.
Javaslom, hogy ülj le vele erről beszélgetni, de nagyon ügyelve az indulatmentességre. Ha ez nem hat, akkor sajnos el kell költöznöd vagy leß@rnod, mit mond/gondol anyád.
23 évesen (is) ugyanezt csinálta anyám, nem alhat nálunk (oké ezt elfogadtam kicsi a lakás), ha itthon van, zavarjuk, de még akkor se jöjjön át mikor ő nincs itthon. Az ő lakása nem kupleráj jeligére.
A lehető leghamarabb összeköltöztünk, mikor olyan szintre ért a kapcsolat. Ebből más kiút nincs.
Apukád a képben van? Együtt élnek? Ha igen, ő mit szól? Vagy anyukádnak van más párja esetleg, aki nem apukád? Mert ha egyedül van, el tudom képzelni, hogy csak irigy, amiért neked van valakid. Ami persze nem oké, meg rohadt önző dolog, de legalább egy lehetséges magyarázat.
Nem tudom, dolgozol-e vagy tanulsz, de igazából mindegy, a magánéletedhez 20 évesen nincs köze. De ha dolgozol, próbálj félretenni, hogy leléphess. Akár közösen a sráccal egy albérletbe, ha esetleg komollyá válik a dolog.
Miért zavar téged 20 évesen az, hogy anyukád mit gondol?
Engedd el a füled mellett a megjegyzéseit. Jobbat nem tudsz csinálni, ő már sajnos nem fog változni. A legtöbb amit tehetsz, hogy nem foglalkozol vele ilyenkor, és elköltözöl amint adódik rá lehetőséged.
"Miért zavarja anyukámat az, hogy 20 évesen a barátommal szeretnék aludni?" - ezt max a dilidokija tudná elmondani, ha járna olyanhoz... (mert szüksége az lenne rá, az tuti)
Kérdező, ne foglalkozz vele, ha elkezd dumálni, menj ki az ajtón, az jól van. Ha rájön, hogy nincs semmi hatása a hisztizésének, majd leszokik róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!