Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyukámat az,...

Miért zavarja anyukámat az, hogy 20 évesen a barátommal szeretnék aludni?

Figyelt kérdés

Volt már egy 2 éves kapcsolatom, de anyukám sosem szerette, ha ott aludtam nála. Tabu téma nálunk a barát és a szexuális élet, különben sincs jó kapcsolatom vele. Sosem szöktem el, mindig bejelentettem, hogy most ott alszok. Persze másnap egész végig csesztetett, hogy hol vagyok már, meg hogy nekem is van otthonom. Pluszban elég csúnya szavakkal illetett engem. Az exem alig 2x aludt nálunk, mert anyukám mindig elkezdett veszekedni kettőnkkel, kínosan is éreztem magam, és ok nélkül kitiltotta tőlünk a srácot.

Félévig nem volt kapcsolatom, most pedig 1 hónapja járok valakivel, randizunk, napi szinten találkozok vele, egyszerűen imádom a srácot. Egyik nap felmerült, hogy aludjak nála, és anyunak is elmondtam, hogy nem itthon alszok aznap(tudja, hogy van barátom). Az ő válasza pedig az volt:"mert neked nincs hol aludnod? Milyen dolog ez, hogy másnál alszol? Szokj le erről!"

Kicsit tartok anyukámtól, de nyeltem egyet, és végül csak elmentem. Másnap hazajöttem dél körül, hogy akkora probléma ne legyen belőle, de anyukám csak rámtámadt, hogy: haza érsz te még ma?? Egyéb szitokszavakkal megfűszerezve..

Mi a véleményetek róla? Nagyon félek anyukámtól, de 20 évesen ne akarja már ennyire kontrollálni, hogy mit csinálok..

2020. aug. 18. 02:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%
20 évesen ez nem normális. Nem tudod azt mondani hogy valami barátnődnél alszol?
2020. aug. 18. 07:12
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Az nem normális, hogy hazudoznia kelljen az anyjának. Ott kell hagyni az ilyen anyát, majd gondolkozzon, ha egyedül maradt.
2020. aug. 18. 07:29
 13/20 anonymousreview60 ***** válasza:
18%

Mert:

1. Nincs pasija.

2. Van pasija, de kontrolláló/nem akarja elfogadni, hogy nagyjából felnőttél.

Javaslom, hogy ülj le vele erről beszélgetni, de nagyon ügyelve az indulatmentességre. Ha ez nem hat, akkor sajnos el kell költöznöd vagy leß@rnod, mit mond/gondol anyád.

2020. aug. 18. 07:40
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

23 évesen (is) ugyanezt csinálta anyám, nem alhat nálunk (oké ezt elfogadtam kicsi a lakás), ha itthon van, zavarjuk, de még akkor se jöjjön át mikor ő nincs itthon. Az ő lakása nem kupleráj jeligére.

A lehető leghamarabb összeköltöztünk, mikor olyan szintre ért a kapcsolat. Ebből más kiút nincs.

2020. aug. 18. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk is ez volt. Egy k*urva és társai voltam, ha fél éves kapcsolatomban 17 évesen akartam nála aludni. A vicc az, hogy az akkori párommal le sem feküdtem hiába aludtam ott. Viszont későbbi kapcsolatomban is ezt hangoztatta én meg meguntam és elköltöztem 19 évesen. Életem legjobb döntése volt. Olyan felszabadító a sok dráma meg vita nélkül tölteni a napjaidat. Neked is ezt javaslom. Van az a dilemma, hogy gyűjts pénzt úgy, hogy a szüleiddel laksz, vagy költözz el, de akkor tegyél le arról, hogy nagy összegeket tudsz félretenni. Én azért választottam az utóbbit mert ezen kívül anyám rettenetes szülő volt és nagyon sok mentális problémát okozott a fizikai és verbális bántalmazásaival. Talán a korombelieknek hamarabb lesz saját lakása és hasonlók mint nekem, de most az a pár év lemaradás legyen a legnagyobb probléma ha mentálisan rendben vagyok és nem akarok elhalálozni minden egyes nap.
2020. aug. 18. 07:46
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

Apukád a képben van? Együtt élnek? Ha igen, ő mit szól? Vagy anyukádnak van más párja esetleg, aki nem apukád? Mert ha egyedül van, el tudom képzelni, hogy csak irigy, amiért neked van valakid. Ami persze nem oké, meg rohadt önző dolog, de legalább egy lehetséges magyarázat.

Nem tudom, dolgozol-e vagy tanulsz, de igazából mindegy, a magánéletedhez 20 évesen nincs köze. De ha dolgozol, próbálj félretenni, hogy leléphess. Akár közösen a sráccal egy albérletbe, ha esetleg komollyá válik a dolog.

2020. aug. 18. 08:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerlek benneteket, ítélkezni sem szeretnék. De számomra úgy tűnik, mintha anyukád ez a tipikusan "minden pasi disznó" mentalitású nő lenne, aki nagyon sérült lelkileg, és aki téged is tönkre akar tenni. Sajnos azt hiszem, nagy veszekedések nélkül nem fog menni ez a dolog, bár megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy nem kell aggódnia érted, felnőtt ember vagy, és jogod van a magánélethez. Mondjuk valószínűleg úgysem fogja megérteni, mert akkor már megértette volna eddig is. Amint olyan helyzetbe kerülsz, hogy meg tudsz állni a saját lábadon, költözz el otthonról. Az ilyen szülők teszik tönkre a gyerekeik életét, utána meg csodálkoznak, hogy később elfordulnak tőlük a gyerekek. Még esetleg a családterápia segíthet, de oda meg szerintem anyukád el sem menne.
2020. aug. 18. 08:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Miért zavar téged 20 évesen az, hogy anyukád mit gondol?

Engedd el a füled mellett a megjegyzéseit. Jobbat nem tudsz csinálni, ő már sajnos nem fog változni. A legtöbb amit tehetsz, hogy nem foglalkozol vele ilyenkor, és elköltözöl amint adódik rá lehetőséged.

2020. aug. 18. 14:36
 19/20 anonim ***** válasza:

"Miért zavarja anyukámat az, hogy 20 évesen a barátommal szeretnék aludni?" - ezt max a dilidokija tudná elmondani, ha járna olyanhoz... (mert szüksége az lenne rá, az tuti)

Kérdező, ne foglalkozz vele, ha elkezd dumálni, menj ki az ajtón, az jól van. Ha rájön, hogy nincs semmi hatása a hisztizésének, majd leszokik róla.

2020. aug. 18. 15:39
 20/20 Savlekotő ***** válasza:
100%
Mert ne hogy neked legyen nemi életed mikor neki sincsen..
2020. aug. 29. 02:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!