Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy 20-25 evesnek mennyire...

Egy 20-25 evesnek mennyire folynak bele a szülei az eletebe?

Figyelt kérdés
Altalanosan
2020. aug. 15. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos annak is oka van. Nem tanácsos látatlanban következtetéseket levonni, de biztos okkal van többet az anyósékkal, mint a szüleivel.
2020. aug. 15. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyennek mindig oka van.

Én nem tartom a kapcsolatot a szülőkkel, de míg tartottam, akkor is évente csak pár alkalommal mentem, a férjem szüleihez meg mindig jártunk.

Mert ők szeretettel fordultak felém, kedvesek voltak és befogadtak a családba, nem számonkértek, cseszegettek, veszekedtek...

Ha az én gyerekem hozzám csak havi egyszer jönne, az anyósékhoz meg minden héten, akkor bizony magamba néznék, milyen szülője voltam, hogy ilyen sz*r a kapcsolatunk.

2020. aug. 15. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ mennyire hagyja. Én 19 éves korom óta nem velük lakok. Telefonon kb minden másnap beszélünk. Havi kétszer-háromszor találkozunk. A fontosabb dolgokat megbeszélem mindig velük, meghallagtom a véleményüket.
2020. aug. 15. 20:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem mondhatni ridegtartásban neveltek (szocpol 3.gyerek vagyok).

Nettó érzelmi elhanyagolásban nőttem fel: az volt az elvárás hogy ne legyek láb alatt, és legyek kussban.

Nna, nrm is nagyon beszélünk azóta se.

2020. aug. 15. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem édesanyám külföldön el, nem tudok egyelőre kimenni hozzá (vagy ő dolgozik vagy én, vagy nincs pénz kiutazni)

Ő a szabijai nagy részét itthon tölti Magyarországon, olyankor találkozunk mert nálunk van addig. De hetente többször beszélünk telefonon, pedig nem volt olyan hú de jó a kapcsolatunk.

Apám a szomszéd városban el, évente kétszer ha találkozunk sokat mondok, két havonta telefon.

Anyosekhoz havi egyszer legalább atjovunk pedig 120 kilométerre vannak, párom nagyon szereti az anyját és a neveloapjat. Ő meg 25 alatti, de mindhárom testvére ennyire ragaszkodó típus (mondjuk anyósom egy nagyon kedves szeretetre méltó nő, én is nagyon szeretem). A verszerinti apjaval kötelező családi összejöveteleken találkozik és havonta 1 telefont eleresztenek.

26N

2020. aug. 16. 08:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 25 évesen mindenbe beleszólnak, de én a szülői házban laktam.

Hugom levált 19 évesen (egyetemi kolesz, majd utána összeköltözött a barátjával), neki nem dumáltak bele semmibe. Vagy ha igen, akkor sem volt belőle vita, mert nem érdekelte, mivel külön élt már a szülőktől. (Így utólag azt mondom, előbb le kellett volna válnom nekem is.)

2020. aug. 16. 10:45
 17/17 Savlekotő ***** válasza:
100%

Ahol a gyerek csak pofavizitre jár évi 3 xor haza miközben 300 kmre elmegy minden hétvégén a párjához ott a szülői házba k b xott finom lehetett a légkör míg ott élt..

70F

2020. aug. 29. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!