Hogy mondjam meg nekik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Szeretnék modell lenni. Régen színésznő akartam lenni, de a szüleim folyton azt mondták, hogy ne legyek, mert semmi értelme. Így már a modellkedést meg sem merem említeni, nehogy arra is csak fújjogjanak...

Hogy mondjam el nekik, hogy modell szeretnék lenni? (Persze akarok diplomát szerezni)

2020. aug. 14. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Egyetemre kell majd jelentkezni.
2020. aug. 14. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Mint írtam tanulni tanulni azt ha akarod add be mondjuk a szinmuveszetire a felvételidet de az is rögös út de az már látod egy jobb ötlet mint a modellkedes esetleg járhatnal ilyen táborokba kurzusokra hogy kipróbáld magad hogy van e tehetseged benne szöveg meg tanulása előadó képesség nagy közönség előtti fellépés magabiztosság roktonzes mimika testtartás érthető beszed ....stb

Hat mond meg hogy téged mi érdekel és hogy esetleg tudnak e finanszírozni neked ilyesmit

2020. aug. 14. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják hülyeség. És? Bizonyítsd be, hogy nem az. Ha már itt elbizonytalanodsz és eltántorítanak, akkor nem lehetsz valami szilárd elhatározású. Inkább akkor bele se vagj, de ne azért, mert a szüleid letromfoltak, hanem mert az első bukkanónál hazaszaladnál.

Akkor válassz olyan melót, amivel megfelelsz a drága szüleidnek és 40 éves korodra besavanyodsz :/

Még fiatal vagy, nem tudod milyen olyan munkát végezni, amit szívből gyűlölsz.

2020. aug. 14. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyu, apu, modell szeretnék lenni. Ennyi.
2020. aug. 14. 19:05
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Talán azért ilyenek a szüleid, mert itt is könnyen eltántorítottak. A modellkedésnek megvannak a testeddel kapcsolatos feltételei, nem örök műfaj, ráadásul nagyon megterhelő állandóan utazni szépnek és felkészültnek lenni, ha nem jó helyre kerülsz, akkor olyan helyeken találhatod magad rövid úton, ahol biztos nem akarnál lenni. (Bármikor meg lehet próbálni, keress egy normális ügynökséget, elküldesz pár képet az adataiddal, ha látnak benned lehetőséget keresni fognak.) A színészet szép szakma. Ahhoz tehetségesnek kell lenni. Olvasol verseket, a kötelezőeken kívül el tudsz szavalni néhányat? Szépirodalommal hogy állsz? Milyen a memóriád? Van felétek valami lehetőség ilyesmit tanulni, pld. dráma szakkör? Ott esetleg megmutathatnád a tehetségedet, és akkor a szüleid komolyan vennének.
2020. aug. 14. 19:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Minden évben járok vers- és mesemondó versenyre. Voltam már az országos döntőn is, melyen 2. helyezést értem el, 6. osztályban. Olvasok, illetve tudok is elég sok verset, könnyen és gyorsan tanulok. Amit megtanultam azt nem felejtem el. Drámára jártam két évig, egyszer voltam főszereplő.
2020. aug. 14. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!