Hogy mondjam meg nekik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Szeretnék modell lenni. Régen színésznő akartam lenni, de a szüleim folyton azt mondták, hogy ne legyek, mert semmi értelme. Így már a modellkedést meg sem merem említeni, nehogy arra is csak fújjogjanak...

Hogy mondjam el nekik, hogy modell szeretnék lenni? (Persze akarok diplomát szerezni)

2020. aug. 14. 13:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
nem kell elmondani. menj el castingokra és ha kaptál szerződést, ráérnek megtudni
2020. aug. 14. 13:53
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Na szerintem a szüleidnek igazuk van tanulj ki valamit azt ha felnőtt leszel azt csinálsz amit akarsz de ha nem jönne össze legyen vmi amit ki tanultál rendesen

Amúgy egy modell kérdés szigorú élet módosítással jár -étrend -testalkat -magasság -jó tartás -kifutoi alkat

Sok stresszel jár

Szerintem az lesz a legokosabb döntés ha szépen tanulsz le diplomázól egyetem mellett ha belefér el mehetsz castingra ha nagyon akarsz legalább meglátod milyen felelősséggel jár de a tanulást ne hagyd abba :)

2020. aug. 14. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Ami kimatadt a felsoroladbol

-sportolás -edzés ...stb

2020. aug. 14. 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Szüleid nem akarnak rosszat hidd el

Csak biztonságban akarnak tudni

Legyen normális állásod ne legyél stresszes ..stb

2020. aug. 14. 14:35
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Milyen magas vagy és hány kiló? Szép a bőröd, különleges az arcod?
2020. aug. 14. 15:02
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Modellkedésnek és a diplomának mi köze van? Úgy írod a diplomát mintha kötelező lenne, vagy csak elvégzel egy büfés szakot, hogy aztán szüleidnek meg másnak mondhasd van diplomád, de kb semmit nem ér. Attól függ milyen modell is akarsz lenni. Sok ügynökség, amint betöltöd a 18-t vinne már át felnőtt 18+ tartalomba, ami nagyon sok pénzzel járna. Erre nyitott vagy? Nem olyan egyszerű ez a modell szakma, mint gondolod. Kérdésedre válaszolva, meg csak mond meg a szüleidnek egyszerűen és érthetően.
2020. aug. 14. 15:11
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Bocs, de egy komoly modellkarierhez már öreg vagy. És ha eddig nem készültél szigorúan, akkor a tested sincs olyan állapotban, hogy labdába rúghass.
2020. aug. 14. 15:13
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Pedig egy igazi színész karrier és szakma mennyivel normálisabb, mint egy tinimodellkedés... Na, mindegy, nem az én dolgom, hogy mit csinálsz.

Első körben megpróbálhatsz elmenni castingokra, de 18 éves kor alatt elvileg azt is csak szülői beleegyező nyilatkozattal lehet. Komoly helyeken legalábbis mindenképpen.

2020. aug. 14. 15:51
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Én se ugrálnék, ha a gyerekem modellkedni akarna, de ha annyira akar, akkor legalább elkísérném, nehogy valami hülyeséget csináljanak vele.

Kérdező, én inkább visszakanyarodnék a helyedben a színészet felé. A modell szakmának Mo-n nincs jövője. Mióta eszem tudom csak ez a Palvin lány futott be, az is fiatalabb volt akkor, mint most te. Ezt a szakmát tényleg nem 17 évesen kezdik.

2020. aug. 14. 17:25
 10/16 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor ha színésznő szeretnék lenni, akkor azt hogy mondjam meg nekik? Csak annyit mondtak, hogy hülyeség.
2020. aug. 14. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!