Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyuval,...

Hogy értessem meg anyuval, hogy nem randira megyek?17l

Figyelt kérdés

Szóval pár nap múlva úgy volt, hogy találkozom a baráti társaság nagyrészével, el is kezdtük szervezni, de kiderült, hogy csak én és az egyik srác ér rá csak, akivel amúgy legjobb barátok vagyunk. Szóval kettesben fogunk találkozni abban a városban, ahová amúgy suliba járunk. És hát anyunak szóltam előre, hogy jövő héten találkozóm lesz, ő meg kivételesen megkérdezte, hogy kivel, mármint hogy soroljam fel. És ugye én mondtam, hogy csak egy barátom jön, és hogy ki is az.

Na viszont amióta középsuliba járok, anyám nagyon várja már, hogy jöjjek össze valakivel, annak ellenére, hogy általánosban általánosban úgy reagált arra, ha tetszett valaki, mintha minimum sorozatgyilkos lennék. De egyébként középsuli óta, ha említek neki egy fiú nevet bármilyen kontextusnan, ő meggyőződik róla, hogy nekem tuti tetszik az illető, és most mindegy, hogy arról beszélek, hogy egy haverral ugyan azt a filmet néztük, vagy hogy milyen idegesítő és egoista egy felsőbb éves srác.

Mondanom sem kell nem beszélünk ilyen témákról úgy soha, nem is jó a kapcsolatom anyámmal. Azért próbálom beavatni anyut a dolgaimba, hogy ne legyen annyira tragikus a kapcsolatunk, de szerelem és egyéb intimebb témákról nem beszélünk.

Viszont amióta tudja, hogy fiúval találkozom, ráadásul KETTESBEN, rendesen be van zsongva. Adja a "fenomenális" tippjeit, mesél a fél rokonságnak (akik közül egyébként csak a nagymamámmal vagyok jóba), hogy nekem van valakim, dicsekszik az ismerőseinek. Ráadásul nagyon azt akarja, hogy mutassam be minél előbb a "páromat" már a találkozó utáni hétvégén. Én viszont a legjobb barátom nem fogom arra kérni, hogy utazzon már miattam egy nap alatt majdnem kétszer három órát átszállással együtt csak azért, hogy nálunk tisztázzuk, hogy csak barátok vagyunk. Pláne, hogy anyám szerintem akkor sem fogná fel és idecsődítené az összes elérhető rokont, hogy mutassam be a "párom". Már azt is mondtam, hogy messze lakik és nem jó ötlet áthívni ezért, erre anyám bedobta, hogy nyugodtan aludhat velem a srác 🤦🏻‍♀️. És az a baj, hogy ha be is mutatnám tényleg, személyesen, az azon túl,hogy nagyon kínos lenne, nem lenne túl hiteles, hogy csak barátok vagyunk, pláne, ha utána itt is aludna. Minket mindig egy párnak néznek a sráccal azok, akik nem ismerik legalább az egyiőnket jobban. Márpedig ha rokonságom nagyrészével, mamámon kívül, nincs olyan kapcsolatom, hogy ezt észrevegyék, pláne, ha anyám még teljes lelkesedéssel állítja azt, hogy én együtt vagyok a sráccal. Ráadásul azt nem értem, ha szerinte ez az első randim a fiúval, akkor miért kéne rögtön bemutatni itthon és együtt aludni vele...

És én már mindenhogy próbáltam anyunak elmagyarázni, hogy ez nem egy randi, mi nem vagyunk egy pár, és nem is leszünk soha. Már magyaráztam, hogy a srácnak van párja, de nem hiszi el. Egyszerűen hiába mondom, hogy neki már van valakije, és ha nem lenne sem vagyok az esete több okból kifolyólag, és hogy engem jelenleg senki nem érdekel úgy, és egyébként sem jön be. Bárhogy magyarázom neki, nem fogja fel, vagy nem tudom.

Szóval hogy értessem meg anyámmal, hogy nincs semmi köztem és a srác között és azt, hogy az a találkozó nem egy randi?

2020. aug. 14. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Had' gondolja. Kit érdekel? Micsoda problémák....
2020. aug. 14. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
u overdid it
2020. aug. 14. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Anyu, nem randizni fogunk, hanem dugni!
2020. aug. 14. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
Ki lett emelve a kérdés, hogy sikerült a randi?
2022. okt. 1. 23:20
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 Sehogy, nem randi volt. Viszont aktuális, mert még mindig vannak ilyesmi szituációk.
2022. okt. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!