A gyerekem párja és szülei úgy átváltoztatták a "fejét",hogy még az esküvőjükre sem hívtak meg.Hogyan lehet ezt az állapotot kezelni?
Tiszteletben tartottam a magánéletét,és nem szóltam bele a kapcsolataiba.
Ebbe a kapcsolatba csak annyi kétkedésem volt.hogy a lány 12 évvel fiatalabb(24 éves).De elfogadtam mondván ha Ő boldog,akkor én is.Belecseppent egy "gazdag vállalkozó" családba,azóta engem hanyagolt.2 éve felém sem nézett,és most pár napja volt az esküvője.Nagyon megviselt engem.mivel azt vártam,hogy leülünk megbeszélni a dolgokat,de így alakult sajonos,hogy nem jelentkezett,de sem a párja,sem a szülei nem ösztökélték hogy ez így nem jó.Nem tudom hogy tegyem magam túl rajta,félek,hogy belebetegedek.Kérem ,csak komoly válaszadók írjanak.Köszönöm.
Kevés az infó. Három eset van: 1. A gyereked - mentális okok miatt stb. - korábban is akadálynak, tehernek tekintett téged, és megszakította veled most a kapcsolatot, mert már semmi szüksége rád. 2. A gyerek roppant ingatag jellem és teljesen egy manipulatív asszonyka hatása alá került. 3. Komoly baj volt veled emberileg, csak narcisztikusság vagy egyéb ok miatt ezt eddig lesz@rtad, és a gyerek - jogosan - megszabadult tőled, mert már megteheti.
"2 éve felém sem nézett" Az 1. és a 3. eset egyike/mindkettője áll fenn. Mi volt előtte? Hol a fiad apja?
12 ev? Az joforman semmi! Ez akkor lenne gaz, ha a lany tini lenne...
Felnottek kapcsolataba jobb nem belemaszni. Lehet,hogy tulsagosanis ereztette veluk, hogy maganaknem tetszik ez. Egy olyan hazba, egy ido utan nem mennek, mert belefaradnak a szuros tekintetbe.
Mas: az is lehet, hogy magaval ragadta a jomod, a nagylabon eles, amit nem szeretne kockaztatni. Ismerni kellene az erme masik oldalat is, hogy objektiv valaszokat lehessen irni..
“ azt vártam,hogy leülünk megbeszélni a dolgokat,de így alakult sajonos,hogy nem jelentkezett,de sem a párja,sem a szülei nem ösztökélték hogy ez így nem jó.”
Ha tök oké volt a kapcsolatotok, akkor mit kellett volna megbeszélni? Te kerested a fiadat? Próbáltál vele beszélni? Valaminek történnie kellett köztetek korábban, mert olyan nincs, hogy hirtelen mások “telebeszélik” a fejét. Engem az isten se tudna rábeszélni, hogy ne tartsam a kapcsolatot anyámmal, miközben amúgy minden rendben a kapcsolatunkkal. Valamit nagyon nem akarsz elmondani, ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!