Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Kisuncsim irt nekem, hogy nénikém vagyis az anyja üti meg állandóan kötekedik vele meg csunyán beszél vele. Meg szidja a nagyit aki már elhunyt.

Mondta, hogy jó lenne ha nálam tudna aludni mert szeretne elmenni otthonról.

Sajnos most a héten el kell mennem itthonról utánna tudnám fogadni de az csak egy ideig lenne rendben. Amúgy meg nem nehéz elhinnem ezt az egészet mert a szemem előtt is szidta a nagyit amikor haldoklott és engem küldött be vigyázni rá.

Utánna meg amikor meghalt sirt stb...

Nem tudom mit gondoljak. Az egész család tiszta hibbant, biztos nem a gyereket védenék. A bácsikám szerint is nagyon helyén való az ütlegelés ha bármi rosszat is csinál a gyerek én meg pont ez ellen vagyok. Az egyik legrosszabb dolog amit egy szülő megtehet bármiről is lenne szó de engem úgysem vennének figyelembe mert 20 éves vagyok csak...s gyermekem sincs még.

2020. aug. 13. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Semmit. Nem a te gyereked, majd az anyjával rendezik. Ha annyira hajt benned az igazság vágy, akkor beszéljél első körben az anyjával, hogy a gyereknek mi a baja aztán ennyi. Mást nem tudsz. Lehet itt menni a gyámhivatalhoz meg ilyen olyan szervekhez, biztos lesznek ilyen hozzászólok is, akik ezeket fogják majd tolni, és soha a büdös életben nem voltak ilyen szituban, csak olvasták egy cikkben. Semmilyen szerv nem fog tenni semmit, nem fogják elvenni a gyereket meg ilyen baromságokat felejtsed el. Az meg hogy magadhoz költöztetnéd azt is. Ha anyjával szót tudsz érteni, akkor oké, ha nem akkor nem. Ez van.
2020. aug. 13. 20:30
 2/3 Thispain ***** válasza:
100%
Mindent is. A leírtak alapján a nénikéddel való szóváltás kevés eséllyel lesz sikeres, de azért próbáld meg. Mivel a magadhoz költöztetés sem megoldás hosszútávon, így marad a nénike likvidálása, vagy a gyerek megerősítése annyira, hogy ő maga is tudja likvidálni, ha kell.
2020. aug. 14. 00:31
 3/3 anonim válasza:
A probléma az, ha tényleg igaz amit a gyerek mond, akkor az anyjával való beszélés csak rontani fog a helyzetén. A gyereket nem tudod magadhoz venni, mert a kérdés alapján elég érett se vagy a neveléshez és az életben sem tartasz ott ahol ez lehetséges. Szerintem a gyámhivatal nem jó megoldás, mert nem tudhatod hova kerül a gyerek lehet, hogy a helyzete romlani fog ott ahova kerül. Szerintem a megoldás perpillanat az, hogy legyél te a béke szigete számára, legyél te az aki mellett nyugodt tud lenni és kap boldogságot.
2020. szept. 6. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!