Szerintetek még rendbe hozható a 2 éves kisfiammal a kapcsolatom?
Sziasztok!
Van egy 2 éves és egy 3 hónapos gyermekünk.
Még a kistesó érkezése előtt sok olyan dolgot tettem, amit már nagyon bànok és sokszor eszembe jut, furdal a lelkiismeret. Többször előfordult, hogy kiabáltam a nagyobbik fiammal, türelmetlen voltam vele, a kezére csaptam. Ezek után mindig bocsánatot kértem tőle, de félek, hogy sérült a kötődés köztünk. Minden nap a tudtára adom mennyire szeretem, sok puszit adok neki, foglalkozom vele, de bánt amiket tettem. Sosem így képzeltem, hogy ilyen anya leszek. Sajnos csak kevés ideig tudtam szoptatni, ez is megviselt sokáig, azt hittem így nem fog kötődni majd. Aztán rájöttem, hogy még nem voltam teljesen felkészülve az anyaságra. Azért gondolom így, mert a tesónál már sokkal nyugodtabb vagyok, pedig sokkal nehezebb, mint a nagyobbikkal volt. Tudom, hogy szeret a nagyobbik fiam, csak valamiért mindig vannak kételyek és szeretném rendbe hozni amit elrontotta.
Mit tanácsoltok? Még rendbe tudom hozni?
Látszik, hogy kedves kérdezőnek nincs gyereke, és a kérdés más valakiről szól:) Ezért szerintem felrobban, mert a válaszok nagyon értelmesen, és nagyon jók, csak hogy kérdezőnk azt hitte, hogy megtudja indítani a mocskolódást-de nem tudja, és ez igen frusztráltá teszi őkegyelmét:D
De hogy én is válaszoljak a kérdésre: a szoptatás elhagyása senkit nem visel meg-aki valaha szoptatott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!