Elengednétek a 16 éves fiatokat ebben az esetben a nővérével és a párjával nyaralni?
Figyelt kérdés
Most mennek nyaralni a balatonra és felmerült hogy a fiam is elmenne velük.Alapvetően elengednénk csak elég félelmetesen vezet a lányom párja és őszintén szólva kicsit féltjük.Egyszer ültünk be mellé amikor hazavitt minket egy lakodalomból de azalatt a pár km alatt is körülbelül majdnem háromszor ütköztünk,pedig állítólag Romániában taxizott és kamionozott mert hogy onnan származik.Nagyjából a strandard román vezetési stílust hozza igaz többször nem láttuk vezetni,de a lánnyal sok helyen voltak már és még nem volt baj.Meg nyilván Magyarországra is csak eljött épségben meg haza is mennek minden évben szóval elvileg ez neki csak sétakocsikázás lenne.El is engednénk meg nem is. Kicsit attól is tartunk hogy majd iszogatni fognak mivel nem veti meg az alkoholt sem (férjemmel szoktak iszogatni itthon).Tudom hogy 16 évesen már nagyfiú és valószínűleg ha beülne az autóba és elmenne akkor se tudnék mit csinálni de azért jó lenne az áldásomat adni rá.2020. aug. 8. 19:15
12/21 anonim válasza:
Háromszor ütköztek? Nem esett le az autóról néhány (aprócska) alktrész?
13/21 anonim válasza:
Minek megy? Gyertyát tartani vagy a nővére menstruál és kell, aki helyettesítse?
14/21 anonim válasza:
Szerintem nem a kérdező az anyja a lánynak..😎 Amúgy persze, el. Megkérném őket legyenek óvatosak.
15/21 anonim válasza:
13. Gyertya az autóba kell tartalék, miután néhány kiesett az ütközések közben. Azt is tartania kell valakinek.
16/21 anonim válasza:
Ilyen opciókkal nem, hogy a pasi így vezet inkább el vinném nyaralni én a fiamat a kedvenc helyére.
17/21 anonim válasza:
18 évesen lesz felnőtt. 16 évesen értelmesen meg lehet vele beszélni hogy a testvére férje veszélyesen vezet. Meg fogja érteni. Vagy vigyétek le és hozzátok ti. De ott is fognak kocsikázni a nyaralás alatt. Én nem engedném ilyen opciókkal.
18/21 anonim válasza:
Ha eddig nem volt baj szerintem nyugodtan engedd el, fiatal lehet egy tökjó élményből maradna ki ha nem engednétek el
19/21 anonim válasza:
,,Romániában taxizott és kamionozott"
LOL! Hát így biztosan nem engedném el :D
20/21 A kérdező kommentje:
A lányt is féltem de ő már felnőtt és nincs annyi beleszólásom abba hogy mit csinál.Nem nagyon örültünk neki amikor összejöttek de végső soron egy rendes fiú csak én ezt a vezetési stílust kifogásoltam.Az igazi balkáni stílus ez a mindent feltenni egy lapra aztán vagy bejön vagy nem stílusú sofőr.Én nem tudom hogy otthon volt-e balesete vagy mennyi volt de némelyik kereszteződésbe úgy ment be hogy szét se nézett.Echte román tehát nem székely,nem magyarok a szülei sem csak magyarok lakta részen nőtt fel és magyarul is megtanult,de észre sem venni hogy román csak van egy kis akcentusa. Más téren nincsenek vele problémák de ha beül az autóba az világvége.Csak azt ismeri hogy padlógáz vagy satufék.
2020. aug. 9. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!