Ha a gyereked kijelentené, hogy ő soha semmiképp nem vállal majd gyereket, hogy reagálnál?
"Mindenki finanszírozza a saját hobbiját. Ennyi."
Pontosan!
Na gyerekmentesek, majd gondoljatok ezekre akkor is ha 80 évesen a saját kakitokba fekszetek az öregek otthonában, ugye nem a fiatalka nővérke segítségét kéritek? Lehet megkérni a hasonló mentalitásu szomszéd ágyon fekvő Julcsit, hogy tegyen tisztába. Mikor életmentö mütétre kerül a sor ugye befekszetek a korotokbeli sebész remegő keze alá ugye??? Nem ám megy majd a tamtam a fiatal orvosért, hm???
Ez lenne a minimum viselkedés tőletek, de nyilván nem lesz bennetek gerinc. Mert nektek jogotok van mindenhet mi? A fiatalok segitségére, de egyuttal egy ft-t se rájon annak míg kicsik. Ahhha.
Rajtam mulna cédulát aggatnátok rátok, hogy a jövő generációnak legyen lehetősége eldönteni hogy óhajtja kezelni a fajtátokat. Titeket akik még az életet is sajnálták tőlílük anno. Talán lenne egy tökös orvos aki ott hagyna titeket a műtőasztalon, hogy mütsön titeket akinek két anyja van, meg a többi fillérbaszó childfree.
Ez ugyanis két irányú út. Olyan nincs hogy elvárok valamit, de abba semmit nem teszek, még a nyavajás toleranciát sem.
#74😂😂😂
Tanulj már meg olvasni te hulye.
Pont nem erről szólt az írásom, de sebaj, nekifutsz még vagy 5x csak felfogod.
Köszi 77 🙂
De kétlem, hogy elér a tudatáig. Ezeknek biorobot való amit 20 évig egy üzemben "nevelnek" hogy neki addig ne legyen terhére látni se kelljen, aztán x kor után azért kizsigerelné. Ki hát, neki jár!!!neki minden IS jár.
Hát én nem tudom én dolgoztam öregek otthonában... mondjuk úgy, van rosszabb a halálnál!
Én ha lenne időskori eutanázia, biztosan kérném!
Amúgy látom sok a 'hüje' szutyok aki csak azért akar a világra szarni 2-3 gyereket hogy eltartsa, röviden szépen lassan kizsigerelje!
Ti aztán tényleg undorító népség vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!