Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak miért nem mindegy...

Anyámnak miért nem mindegy hogy mit csinálok?

Figyelt kérdés

Na. A történet annyi, hogy amikor anyám megkér valamire, megcsinálom. És amikor várok hogy szóljon hogy miben kell még segíteni, esetleg várni kell, akkor meg vergődik hogy miért nyomkodom a telefont... De ha várni kell, akkor hadd csináljam azt amit akarok... Valamint ha inkább az ordibálás helyett arra koncentrálna hogy elmondja hogy mit kell csinálni, akkor talán előrébb lennénk. De nem értem. Ha tisztességesen megcsinálok mindent. Akkor most miért nem mindegy hogy abba a kevés időben telefonozok és nem a fejemből nézek kifele?

Anyukák akiknek 20 körül van a fiúk, azok mondják már el a véleményüket, mert nem értem hogy abba a pár percbe miért nem mindegy hogy telefonozok? Miért kéne a fejemből kifele nézni? Az mitől lenne jobb?

A hasznos válaszokat előre is köszönöm.

2020. aug. 6. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%

De miért kell arra várni, hogy megkérjék? Ha magától nem látja, hogy miben tudna még segíteni, akkor mondjuk telónyomkodás helyett odamegy anyuhoz, és megkérdezi: "Anyu, tudok még segíteni valamit?" Ennyire rohadtul egyszerű lenne.

De nem! Ő vár, közben telót nyomkod és megsértődik, ha a végén már ráordítanak, hogy ne a kütyüjét buzerálja, hanem csináljon valami értelmeset.

2020. aug. 6. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Az én anyám is ilyen volt, amikor már nagyon a költözés közelében voltam. Az zavarja szerintem, hogy egyszerűen csak megcsinálod, amit kell, de ezen kívül semmi kommunikáció nem zajlik köztetek vagy akármi, még akkor se, amikor lenne rá időd. Úgy érzi, hogy elveszít.
2020. aug. 7. 02:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok, még mindig beszól anya a telefon miatt. Ez ilyen.
2020. aug. 7. 06:53
 14/14 Laylah ***** válasza:
49%
Anyám ugyanazt csinálta, mint az egyik válaszoló: "észre kéne venni magadtól". Fú, de utáltam. Meg azt is, ha kiadta a munkát, és azt mondtam neki, hogy később csinálom meg. Nem, az nem jó. Az ilyen akaratos fos szülőknek mindig minden azonnal kell, mint egy hisztis gyereknek. Ha meg magamtól kitakarítottam a fél házat, amíg nem volt otthon, észre sem vette, mikor mondtam neki, akkor is csak a hibát kereste mindenben. Még abba is képes volt belekötni, hogy hogy fogom a seprűt vagy melyik irányba csavarom ki a felmosórongyot, és minden alkalommal elkönyvelt semmirekellőnek, akit majd megesz a kosz és a híd alatt végzi. Ha élne, akkor ehetné a méreg, hogy nem úgy lett.
2020. aug. 9. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!