Na. A történet annyi, hogy amikor anyám megkér valamire, megcsinálom. És amikor várok hogy szóljon hogy miben kell még segíteni, esetleg várni kell, akkor meg vergődik hogy miért nyomkodom a telefont... De ha várni kell, akkor hadd csináljam azt amit akarok... Valamint ha inkább az ordibálás helyett arra koncentrálna hogy elmondja hogy mit kell csinálni, akkor talán előrébb lennénk. De nem értem. Ha tisztességesen megcsinálok mindent. Akkor most miért nem mindegy hogy abba a kevés időben telefonozok és nem a fejemből nézek kifele?
Anyukák akiknek 20 körül van a fiúk, azok mondják már el a véleményüket, mert nem értem hogy abba a pár percbe miért nem mindegy hogy telefonozok? Miért kéne a fejemből kifele nézni? Az mitől lenne jobb?
Annyi még hogy amikor nem telefonoztam, akkor is azt mondta hogy tegyem le a telefont és segítsek. Mikor a közelembe nem volt az a szutyok telefon.
2020. aug. 6. 15:02
2/14 anonim válasza:
Mindenkinek lehet nehezebb napja, légy megértőbb, és elnézőbb, anyukád is emberből van. Nem gép.
2020. aug. 6. 15:15
3/14 anonim válasza:
Ez mindennapos?
2020. aug. 6. 15:19
4/14 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam, míg otthon éltem. Nem számított éppen mit csinálok, amint kigondoltak valamit a szüleim azonnal ugranom kellett, teljesen mindegy, ha épp benne voltam valamiben, folytonos veszekedés, vitatkozás. Nekem mobil helyet számítógépet hozták fel dorgálás képpen, hogy miért játszom rajta (miközben mindent megcsináltam amit kértek), ugyanakkor nem mindig, csak amikor rossz kedvük volt rúgtak belém. Édesanyám akkor fejezte be, amikor megmutattam neki, hogy nagyon is jó dolog pcn játszani, édesapám viszont mivel sose próbálta, így mindig negatívan nézett rá. Csak miután elköltöztem egyetem miatt változott a helyzet, hiszen ritkábban jártam haza, idővel saját keresetem volt én önellátó voltam, így neked is ezt tudom javasolni.
2020. aug. 6. 15:31
5/14 A kérdező kommentje:
3) egy ideje nem volt ezzel probléma. Most megint.
2020. aug. 6. 15:50
6/14 anonim válasza:
Nekem is van okostelóm, használom is, de én is hülyét kapok, hogy senkit nem látni másképp, mint a telefonjába bújva.
Pedig nem anyád korabeli vagyok.
2020. aug. 6. 15:58
7/14 anonim válasza:
És húsz évesen téged még kérni kell rá hogy megcsinálj valamit? Nem vagy gyerek elvileg. Látnod kéne mit csinálj meg.
2020. aug. 6. 16:20
8/14 anonim válasza:
7-es. Vannak olyan emberek, akik megcsinálják, amire megkérik őket, csak mindig mondani kell, hogy mit. Persze egyszerűbb lenne, ha mindenki magától meglátná a feladatot, de nem vagyunk egyformák. Azt is becsülni kell, hogy nem ellenkezik, nem bújik ki a feladat alól. Nem nagy ügy odaszólni, hogy légyszi moss fel a konyában, vagy vidd ki a szemetet.
2020. aug. 6. 18:38
9/14 anonim válasza:
Becsülni, mert könyörögni kell a nyilvánvalóért? Vicc kategória.
2020. aug. 6. 19:13
10/14 anonim válasza:
“amikor anyám megkér valamire, megcsinálom”
Erre gondoltál, hogy könyörögni kell a nyilvánvalóért? Nekem ebből az jön le, hogy megkérik és megcsinálja. Sok olyan ismerősöm van, aki mindent megcsinál első szóra (de egyszer el kell mondani). Szerintem ez nem egy egetverő bűn. De ismerek olyat is aki lex@rja a tennivalókat, akárhogy kérik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!