Anyósom beszólt, hogy a Kamilla név az nem név, hanem az egy gyógynövény és miért nem adunk normális nevet majd a Babának. Szerintetek igaza van? Még a Lilla név is szóba került, bár a férjem szerint az meg túl egyszerű bár belemenne.
Anyósod elmondta a véleményét, te meghallgattad. De döntened neked (nektek) kell. Ez a történet ennyi, és nem több :-)
Az én anyósomnak se tetszett a Dorina név, nagyon rá akart beszélni a Szilviára, meg már nem is tudom, melyikre, szóval olyan szerinte normális névre :-) Meghallgattam, de a lányom Dorina lett.
Utána már anyósomnak is megtetszett, mondta is később, hogy neki olyan szokatlan, idegen volt a név, de aztán megszokta :-) és jól tettem, hogy nem hagytam magam lebeszélni, mert a Dorina sokkal jobban illik a lányomra, mint bármi más.
Úgyhogy meg fogják szokni majd a Kamillát, vagy bármilyen nevet, amit adni fogtok a lányotoknak :-)
Szerintem szép név a Kamilla.
És akkor mi van ha gyógynövény név is egyben? Vannak Rózsa,Jázmin,Nárcisz,Ibolya nevű nők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!