Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy apám...

Miért van az, hogy apám sokszor gyerekesen viselkedik?

Figyelt kérdés

2020. aug. 1. 21:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. De felesleges, mert már szóvá tettem neki egy párszor (finoman szólva), de nem reagált valami fényesen: "Ne egy pimasz kamasz mondja meg, mi a gyerekes viselkedés"
2020. aug. 1. 22:15
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Anyukádat nem zavarja? Tényleg infantilis. A reakciója is. Akkor többször nem érdemes neki megbeszélve szólni, hanem ha épp formában vagy, egy beszólással égesd le (ha kiszámíthatóakat mond, akkor ezeket előre ki is lehet találni), vagy csak küldj neki egy lenéző pillantást. Vagy néha te is kijelentheted előtte ugyanazokat az érdekes információkat. Előbb-utóbb abba fogja hagyni, ha látja, hogy nem tartjátok viccesnek.
2020. aug. 1. 22:21
 13/22 anonim válasza:
50%
Nehéz eset... Keress egy alkalmat amikor nyugodt és mondd el neki,hogy ez téged zavar. Világosan és őszintén.
2020. aug. 1. 22:21
 14/22 A kérdező kommentje:

Oké. Köszönöm a tippeket.

Anyám már elfogadta rég ilyennek, mostanra már nem is érdekli (anya sokszor csak saját magával törődik, eléggé öntelt). Csak a Wc-s dolog idegesíti fel, a röhögcséléseket és a vicceket már megszokta a 20 év együttélésük óta.

2020. aug. 1. 22:25
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

Úgy,ahogy a 2-es írja.

Vannak emberek,akik megállnak a fejlődésben egy bizonyos szinten,csak a testük öregszik meg.Egy idő után pedig még romlik is,ami az idősödéssel jár.

Én is ilyen családban élek.

Sajnos sokszor úgy vettük észre a testvéreimmel,hogy mi oktatjuk bizonyos dolgokban a szüleinket,mert egyes dolgokat nem tanultak meg,és nem is tanították meg a szüleik.

Pl anyám túlzottan közvetlen az emberekkel,nagyon hamar "haverkodik".

Ezzel nem lenne gond,de meg kell tanulni,hogy egy idegen,ismeretlen emberben nem bízunk meg,a bizalom kialakulásához idő kell.

Apám,ha valaki megfogalmaz neki egy kritikát,bedurcizik,mint egy óvodás,nem képes megemészteni,ha valaki rosszat mond róla.

50 felett vannak mindketten.

Arról nem is beszélve,hogy nem tudják,hogyan kell értelmiségi társaságban viselkedni.Simán képesek voltak a szalagavatómon összebalhézni.

2020. aug. 1. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Örülj neki, hogy ilyen jófej, laza édesapád van. Van akinek sajnos alkesz az apja, kocsmázik, verekszik otthon, balhézik és ott is fel kell nőni valahogy a gyereknek.
2020. aug. 1. 22:43
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is ilyen az apukam es én imadom,hulyeskedik jopofa akar lenni ebben ne keresd a rosszat a masik dolog mert akarnad h megvaltozon?16osnak 100szazalekig igazat adok
2020. aug. 1. 23:02
 18/22 anonim válasza:
59%
Az en apam is nagyon gyerekes, gaz amit csinal, 10eves szinten van sokszor, nagyonrossz
2020. aug. 1. 23:37
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
Minden férfiben még ott van a gyerek 😀
2020. aug. 1. 23:51
 20/22 anonim válasza:
52%
Gátlástalanság nem egyenlő a gyerekes viselkedéssel. Én 19 vagyok, énis sokszor jelentem be hogy wc-n voltam például. A komor/ly emberek sosem voltak a kedvenceim, én mindig is bírtam, ha valaki kimond dolgokat.
2020. aug. 1. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!