" így se az exferjemnek se nekem nincs jogunk megmondani Ilyesmit,hogy legyen ott külön szobája/sarka."
Te tényleg képtelen vagy normális felnőttként viselkedni. Ők házasok, egy családot alkotnak. Nem úgy működnek a családi kapcsolatok, hogy felcsapjuk a családjogit meg ptk-t :D:D Nem megmondani van jogod, hanem MEGBESZÉLNI, hogy miképp fogja a közös gyereketek otthon érezni magát az apjánál, miként lesz valódi kapcsolata a testvérével és miként fog családtagként tekinteni a mostohaanyjára.
2020. aug. 21. 14:30
272/311 anonim válasza:
De azt ugye tudod hogy a 2 hetente hétvége azt jelenti hogy akkor pl szombat 9től vasárnap estig apukánál van a gyerek? Ergo ha te nem engeded ott aludni, az mindegy hogy fél vagy miért azzal te akadályozod a láthatást. Ha meg ő szombaton elmegy érte és este haza kell vinnie ne várd már el hogy majd vasárnap reggel meg rohan vissza érte. Ha nem engeded az ottalvást akkor marad a 2 hetente 1 nap, ez van
2020. aug. 21. 14:40
273/311 anonim válasza:
A kerdezo visI es hozza is a gyereket. Akkor is lemondja a ferj.
2020. aug. 21. 14:46
274/311 anonim válasza:
A gyerektartas felerol is lemondott volna ha azzal mwgkonnyiti a helyzetet.
2020. aug. 21. 14:47
275/311 anonim válasza:
Es meg mielott az uj feleseggel megosmerkedett, hogy viszonyult a gyerekhez?
2020. aug. 21. 14:49
276/311 A kérdező kommentje:
275 már régóta ismerte de eleinte gyakrabban jött,aztán kéthetente egy nap ugye de akkor vagyok mérges mikor még eztis lemondja kamubol.
2020. aug. 21. 15:05
277/311 anonim válasza:
Ne haragudj kerdezo, de akkor ez menthetetlen. Amit nagyon sajnalok. Tenyleg kicsit ugy tunik mintha utban lenne neki. Azert mertxannyira nem tori magat azert hogy lathassa! Ami nagyon elkeserito. Le van tudva egy nappal . Keg az sem felel meg ha te "hazhozszallitod". A gyerektartast a felere csokkented. Az a szulo akit nem zavar hogy gy honapig nem viszi el pl fagyizni vagy a jatszoterre a sajat gyereket az nem tudom mit gondol. Es amikor lemondja a picurka nagyon banatos? Hogy tudod ilyenkor megvigasztalni?
2020. aug. 21. 15:11
278/311 A kérdező kommentje:
277 Igen bánatos miatta ezért is miatta nem mondtam el mekkora egy hazug de orokke nem lehet eljátszani hogy apa dolgozik meg apa nem ér rá.
2020. aug. 21. 15:14
279/311 anonim válasza:
Hat az biztos hogy ez igy nem mehet orokke!
2020. aug. 21. 15:15
280/311 A kérdező kommentje:
Hiába próbálnak itt harpianak beállítani, kéthetente hétvége helyett a kéthetente egy nap lett Volna ez oké de amikor még ezt is elcsalná az nem oké! Nagyon nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!