Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beállított hozzánk....

Anyám beállított hozzánk. Honnan tudt róla az anyám, hogy hol lakik a barátnőm?

Figyelt kérdés

Tegnap váratlan telefonhívás érkezett édesanyámtól. Hogy menjek ki a ház elé, mert hogy a ház előtt áll. Én válaszom volt, hogy minek jött, miért most jöttél mikor megyek munkába, és letette. Barátnőm se értette, hogy miért tette le a telefont. Normálisan megkérdeztem az anyámtól, hogy minek jött, hogy semminek. Barátnőm felhívja saját telefonjáról, hogy mit szeretett tőlem az anyám, és azt mondja a barátnőmnek az anyám, hogy nem beszélhet, mert hogy vezet? Mikor velem hívt akkor is vezetett. A barátnőm testvérei kint voltak az udvaron, nem hallottak, se nem láttak semmilyen kocsit a ház előtt. Apámat felhívtam, hogy hogy viselkedett az anyám. Még ő is én ellenem volt. Megyek munkába, és útközben találkoztam az anyámmal, ment ellenkező irányba. Akkor kapcsolt, hogy ő nem is volt mi nálunk. Hogy azt akarta velem közölni, hogy műtétre fog menni. De én nem tehetek róla. És ez megoldás, hogy a barátnőm után fog nyomozni, hogy hol laknak? Mert nem úgy laknak mint mi, öreg bútor, öreg ajtók, öreg ház.

Most mondjátok el, én vagyok a hibás? Miért nem tudja normálisan elmondani a telefonba, hogy mit akar? Én nem tehetek róla, hogy egészségügyi problémái vannak, és úgy is én viszem el a balhét az végett.

2020. júl. 30. 11:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Értitek már?
2020. júl. 30. 11:45
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tanulj meg értelmesen fogalmazni.
2020. júl. 30. 11:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez már vagy az 5-ik kérdésed. A többi ugyanilyen szintű, rendszerint a házhoz épített szobán vergődsz, mert inkább laksz egy putriban a brazil csajod családjával, mint otthon.

Nem az anyád értelmi szintjével van a baj, hanem a tiéddel, de már ezt is tisztáztuk egy párszor.

Nincs azzal gond, ha valaki fogyatékkal élő, de a kérdéseid megválaszolhatatlanok.

2020. júl. 30. 11:51
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez zavaros, plusz ezekre mi nem tudhatjuk a választ úgyhogy felesleges volt ide kiírnod. Csak panaszkodni jöttél ide.
2020. júl. 30. 11:53
 15/28 A kérdező kommentje:
A csajom nem cigány, és ezt kikérem magamnak, hogy így beszélj a barátnőm családjáról
2020. júl. 30. 11:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"Anyám beállított hozzánk."

1) Nem állított be!

"Honnan tudt róla az anyám, hogy hol lakik a barátnőm?"

2)Leírtad:

"Tudja, hogy hol lakik a barátnőm milyen utcán, csakis azon az utcán futkározott a kocsival, és mikor meglátta a kocsit egy ház előtt, akkor azt gondolta, hogy ott lakom."

Akkor most mi is a kérdés???

2020. júl. 30. 12:02
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez kb olyan volt mint a mamám török sorozatai. Semmit nem értettem belőle de legalább tele van drámával.
2020. júl. 30. 12:24
 18/28 anonim ***** válasza:
96%
Mondtuk már neked párszor, hogy ne írogasd ide az értelmetlen kérdéseidet. Nem hiszlek el már téged, gyerek. Eddig még éreztem valami empátiát, vagy szánalmat, de már komolyan azt gondolom, hogy miattad ilyen kettyós anyád is. Mit tanul a csajod?
2020. júl. 30. 12:27
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
Miért? Titok, hogy hol laksz?
2020. júl. 30. 13:13
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem titok.
2020. júl. 30. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!