Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beállított hozzánk....

Anyám beállított hozzánk. Honnan tudt róla az anyám, hogy hol lakik a barátnőm?

Figyelt kérdés

Tegnap váratlan telefonhívás érkezett édesanyámtól. Hogy menjek ki a ház elé, mert hogy a ház előtt áll. Én válaszom volt, hogy minek jött, miért most jöttél mikor megyek munkába, és letette. Barátnőm se értette, hogy miért tette le a telefont. Normálisan megkérdeztem az anyámtól, hogy minek jött, hogy semminek. Barátnőm felhívja saját telefonjáról, hogy mit szeretett tőlem az anyám, és azt mondja a barátnőmnek az anyám, hogy nem beszélhet, mert hogy vezet? Mikor velem hívt akkor is vezetett. A barátnőm testvérei kint voltak az udvaron, nem hallottak, se nem láttak semmilyen kocsit a ház előtt. Apámat felhívtam, hogy hogy viselkedett az anyám. Még ő is én ellenem volt. Megyek munkába, és útközben találkoztam az anyámmal, ment ellenkező irányba. Akkor kapcsolt, hogy ő nem is volt mi nálunk. Hogy azt akarta velem közölni, hogy műtétre fog menni. De én nem tehetek róla. És ez megoldás, hogy a barátnőm után fog nyomozni, hogy hol laknak? Mert nem úgy laknak mint mi, öreg bútor, öreg ajtók, öreg ház.

Most mondjátok el, én vagyok a hibás? Miért nem tudja normálisan elmondani a telefonba, hogy mit akar? Én nem tehetek róla, hogy egészségügyi problémái vannak, és úgy is én viszem el a balhét az végett.

2020. júl. 30. 11:25
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Honnan tudott* elnézést hibáztam
2020. júl. 30. 11:26
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

Kinyomozta, hogy hol lakik?

Miért nem írt egy üzenetet, hogy közölni valóm van, gyere haza. Kicsit zavaros a sztori.

2020. júl. 30. 11:30
 3/28 anonim ***** válasza:
91%

Anyád nem állított be hozzátok, hanem felhívott, hogy menj ki a ház elé, akar valamit mondani. Mégpedig azt, hogy műtétre megy.

Amúgy meg nem értem, hogy miért kell emiatt lefolytatnod egy komplett nyomozást?

Ha jó a viszonyotok, akkor miért titkos, hogy hol laksz, ha nem jó a viszonyotok, akkor meg miért tartozik rád, hogy műtétre megy?

El nem tudnám képzelni, jó viszony mellett, hogy szülő-gyerek viszonylatban ne tudnák egymásról, hogy ki, hol lakik.

Nekem nagyon katyvaszos ez a történet.

2020. júl. 30. 11:32
 4/28 A kérdező kommentje:
Én a barátnőmnél vagyok legtöbbet. Tudja, hogy hol lakik a barátnőm milyen utcán, csakis azon az utcán futkározott a kocsival, és mikor meglátta a kocsit egy ház előtt, akkor azt gondolta, hogy ott lakom. De ez se megoldás. Hát miért nem hívott haza elmondani mi a probléma. Mert hogy állítólag engemet az nem érdekel. És ilyen dumákat nem szeretek.
2020. júl. 30. 11:34
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy máskor szóljon előre, vagy inkább hívjon haza.

Sikeres műtétet!

2020. júl. 30. 11:36
 6/28 A kérdező kommentje:

A barátnőmnél voltam. De miért nem hív fel előtte, hogy jön hozzánk? Ale tudjátok mit, hogy milyen a kapcsolat köztünk, minden okés, csak az a baj, hogy ebben a házban mindenkinek változó kedve van. És ha valami baj van, én tehetek róla.

Csinálnak nekünk külön szobát a barátnőmnek még én nekem. Minek? Alig vagyok otthon. Minek csinálnak szobát?. Ugyanolyan lesz a helyzet otthon mint volt, se jobb lehet rosszabb

2020. júl. 30. 11:38
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Most csak én nem értem, hogy mivan?
2020. júl. 30. 11:41
 8/28 A kérdező kommentje:
A nagyiék mondják, hogy minek csinálnak szobát nekem. Hát minek? Ki mondta, hogy csináljanak szobát nekem? A barátnőmnél kevés hely van, de a jövendőbeli anyósomnak nem zavar, hogy ott vagyok ő náluk. Az én anyámat az zavarja, mert hogy sokan vagyunk egy rakáson. Benne volt a pakliban az albérlet. Oda nem mehetünk, mert csak én keresek, a barátnőm még tanul, amúgy is minek mennénk külön ha az anyósnál jól megvagyunk és nem zavarja őt, hogy ott vagyok ő náluk. Csak az anyámat zavarja.
2020. júl. 30. 11:41
 9/28 A kérdező kommentje:
Mert van 1 gyerekszobank és a tesóm az anyámékkal alszik. Most ébredtek fel, hogy a tesómnak külön szoba kell.
2020. júl. 30. 11:43
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez eléggé zavaros.
2020. júl. 30. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!