Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam 21 éves,nem iszik nem...

Fiam 21 éves,nem iszik nem drogozik nem cigizk.de felelmetesen viselkedik ha ideges a baratnőjét is terrorba tartja,de pszihológushoz csak akkor vihetem ha ő is akarja,mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés

2020. júl. 29. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

1: nem tudjuk, hogy gyerekkorában voltak-e jelek, de nem is annyira lényeges ez..

2: az igaz, hogy már felnőtt.. saját döntései vannak

3: nem tudom, mi a "terrorizálja" kifejtése.. ha nagyon durva lenne, mint ahogy azt itt sokan gondolják, akkor szerintem a lány már otthagyta volna

Szóval szerintem ne ítéljünk túl gyorsan, hanem csatlakozva a 7eshez, előbb hallgassuk meg miket csinál

2020. júl. 29. 15:33
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem elsőre az jutott eszembe, hogy az anya lehet azért nem vett észre semmit rajta korábban, mert az apuka vele is úgy bánt, mint ahogy most a fia a barátnőjével. Tehát a hozott minta alapján.
2020. júl. 29. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:
19%

Elképesztő milyen szülök vannak,ezek a tünetek már gyereként is megjelenek es akkor kellene tenni valamit,de hát akkor lusta voltál most meg már nem lehet olyan sok mindent tenni ,de most se késő.

De ugy se fogsz most se semmit se tenni mert ha gyereként lusta voltál akkor most meg főképp.

Tudod mi lesz a vége ha meg most se csinálsz semmit 30 évesen jön majd a baj és akkor már tenyleg nem lehet mit tenni ,az ilyen fiúk 30 éves korukra katanak be tudom miről van szó mert a csalásomba több ilyen is volt egyik se kapot segitséget (peddig segítsegel lehet nem lett volna baj,de a szülök lusták ) nagybácsikám harminc pluszosan öngyilkos lett másik meg leszurta az anyát.

Igaza van most se kell neki segítség ( már rég kellet volna) majd harminc pluszosan meg már nem tudsz

2020. júl. 31. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!