Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a...

Mit szólnál ahhoz, ha a gyereked börtönbe kerülne?

Figyelt kérdés

Megváltoztatná a viszonyotokat? Látogatnád őt a börtönben? Függene attól, hogy mit követett el és az egyéb körülményektől?

Például vezetés előtt megiszik fél liter sört. Négyen ülnek az autóban. Vezetés közben hirtelen beugrik egy kutya az útra, ezért gyorsan félrerántja a kormányt, hogy ne üsse el. De már nem tudja visszavezetni az autót megfelelően és nekicsapódik az autóval egy fának. 8 napon túlgyógyuló sérüléseket szenvednek ketten, a harmadik meg maradandó sérülést. A gyereked kap miatta 1-2 év letöltendő börtönt.

2020. júl. 26. 15:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Az egyik ismerősöm nagybátyja gyilkosságért ült

Az úton vezetett amikor kiugrott elé egy pali, az ismerősöm nagybátyja meg kiszállt az autóból és adott neki ezért egy pofont

Olyan szerencsétlenül esett el az illettő a pofontól, hogy a betonba úgy bevágta a fejét, hogy ott is maradt

Aztán egy rosszul sikerült pofon miatt kellett ülnie egy jópár évet az illettőnek pedig semmilyen gyilkossági szándék nem volt benne, csak épp nem volt a szituáció szerencsés kimenetelű

2020. júl. 26. 16:28
 12/27 anonim ***** válasza:
59%

Leveleznék vele, küldenék be neki csomagot meg néha bemennék beszélőre hozzá

De ha gyilkosságért ülne akkor csak levél és csomag és a sohaviszontnemlátásra

2020. júl. 26. 16:35
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Nos, az én gyerekem ugyan börtönbe nem került, de fogdából én hoztam haza éjjel, miután lopás miatt letartóztatták... Igen, megváltoztatta a viszonyunkat. Nem tudok bízni benne. Szeretem, de nem bízom benne.
2020. júl. 26. 16:37
 14/27 anonim ***** válasza:
23%

#14 Mert megtudtad, hogy ember???

Amúgy minden ember esendő.

Én gyereként, ha kellett valami a boltból gondnélkül megtudtam venni. Azt is ignoráltam, hogy gyáva vagyok, mert nem merek lopni, a sulival szembelévő kisközértből. Mondtam, tudom hogy ti valamit szeretnétek onnan. Mi az? Bementem megvette nekik. De mondtam ebből nem csinálunk rendszert. Barátoknak akik rosszabbul álltak, ha bíztos voltam, hogy nem használnak ki segítettem mindig. Nem zsebpénzből.

2020. júl. 26. 16:46
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

9 Ez bármikor megtörténhet bárkivel aki vezet. Bárkivel. Még a legnormálisabb, legodafigyelőbb emberrel is.

A közlekedés ilyen. Veszélyes.

2020. júl. 26. 16:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt simán megtudnám bocsátani.
2020. júl. 26. 17:06
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

"14 Mert megtudtad, hogy ember???"

Attól lesz ember, hogy lop? Érdekes. Ezek szerint én meg pár millióan még a földön nem vagyunk emberek.

Amúgy az esendőségről csak annyit, hogy nem ez volt az első alkalom nála. Nem, nem volt szüksége rá, hogy lopjon és nem, nem ez volt az első és nem is a második alkalom. Mindegyik után megígérte, hogy nem lesz több és én mindegyik után bíztam benne. Nem részletezném, de nem kis sokk volt, amikor hívott a rendőr, hogy elkapták a gyereket, eddig úgy tűnik két üzletben lopott a barátnőjével....

2020. júl. 26. 18:12
 18/27 anonim ***** válasza:
96%

#18 Egy lopásról írtál ott.

Nem azt írtad, hogy megint lopott, vagy hogy megint lebukott például. Jó, ott van három pont.

Az emberek ~99% fiatalon lopot boltból. Én pont egy kívételtől eltekintve, soha nem vittel el sehonan semmit, ami nem az egyém volt. Az az egy esett is három ember együttes figyelmetlenségének hiánya miatt történt. Kaszás nem ütötte be a gépbe, se én és se öcsém ott nem vette észre. Csak hazafelé eset le, hogy teli kosár ellenére kevesett fizettem. Szatyorból a blokkot megnézve láttam, hogy pont a legdrágább tételt nem ütötték be.

Arra írtam, hogy ember, hogy hibázik.

Rendszeres lopás, főleg a bolti lopás szigorítása óta komoly veszély és kockázat. Így értem, hogy félted a gyereket.

Tény, hogy nem is erkölcsös.

De ezzel mint harmadik generáció kereskedő sem jövők. Se azzal, hogy kilopják a szemem. :D

Megértem, hogy lesokkolt.

És félreértettük egymást.

2020. júl. 26. 19:04
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ember a gyerekét feltétel nélkül szereti, akkor is szeretném. De tény, hogy nagyon ki lennék borulva, nehezen dolgoznám fel, és még azon is elgondolkoznék, hogy vajon hol rontottam el a nevelést...
2020. júl. 26. 21:22
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

- ha ennyit tenne, látogatnám, persze, de megmondanám neki, mekkorát csalódtam benne és megérdemli a sittet.

- ha viszont erőszakolna, gyilkolna, állatot/gyengébbet kínozna, onnantól kezdve halott lenne számomra (nem, nem érdekel, hogy a gyerekem, unokám, apám, stb, az ilyen dögöljön meg egyedül).

2021. febr. 19. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!