Mit lehet az olyan apukával csinálni aki minden alkalommal lemondja a láthatást munkára hivatkozva közben meg teszi ki a barátnőjével a képeket, hogy utazgatnak?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 13:49
21/27 A kérdező kommentje:
Tudom, de az a baj, hogy ilyenkor azon az egy napon is felspanolja a gyereket, elhiteti vele, hogy most majd többet jön meg azt hazudja hogy én nem engedem hogy találkozzanak és a gyerek utána megint kezelhetetlen lesz, ha nem jön akkor dührohamai vannak, volt már hogy megütött engem is. Egyszerűen nem jó neki ez a helyzet és az apja nem fogja fel, hogy ő nem egy játékbaba, akivel úgy szórakozik ahogy kedve tartja.
2020. júl. 26. 16:47
22/27 anonim válasza:
kérdező, én úgy tudom, hogy egy táblázatban szokták rögzíteni a megállapodást, ezt még talán egy ilyesmi apuka is tudja értelmezni
23/27 anonim válasza:
Megkérdezted, mit lehet az apukával csinálni, leírták, te meg nem fogadod el. Nem hiszem, hogy van más megoldás, ha ezt nem akarod.
24/27 anonim válasza:
Amikor kéred a gyámügyön a láthatás újra szabályozását, akkor a tárgyaláson ugyanezeket mondd el, amiket ide leírtál. A gyerek lelki nyugalmát fogják nézni, és nem az apuka jogait vagy érdekeit. Eszerint fogják eldönteni, hogy apuka mennyit láthatja a gyereket. Az sem kizárt, ha felügyelet láthatást rendelnék majd el. Ott lesz egy családvédelmis. Na annak a jelenlétében húzza majd a gyerek agyát.
25/27 A kérdező kommentje:
A láthatás megszüntetését nem lehet kérni?
2020. júl. 26. 17:26
26/27 anonim válasza:
Baromira nyomós indokkal (börtön) szokták engedni, de nálad jelenleg ez kizárt. Felügyelt láthatás a jelenleg leginkább járható megoldás, ha ott szintén rossz a helyzet, utána lehet lesz rá esély.
27/27 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Változott azóta valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!