Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan keltsem fel a szüleim...

Hogyan keltsem fel a szüleim érdeklődését irántam?

Figyelt kérdés
Sosem érdekeltem Őket. Mindent megadtak és a mai napig is megadnak nekem, de sosem beszélgetünk vagy csinálunk közös programokat. Anyum mellé le szoktam ülni és kezdeményezek, ezt mindennap eljátszom, de nem rakja le a telefont és nem néz rám. Apám ugyanez. Volt, hogy össze is vesztem velük, mert megjegyeztem, hogy milyen közömbösek irántam. Nem vitatkozni szerettem volna, hanem megbeszélni a dolgot, de kár volt megszólalnom. Érdekes módon, mindkét testvéremmel szoktak beszélgetni, telefonon napi legalább 30 percet, de van, hogy 1 órán át is elvannak. Ha jönnek hozzánk a tesómék, akkor is beszélgetnek sokáig. Bár próbálok belefolyni a témába, mindig lehurrognak, lehülyéznek. Mintha nem is ehhez a családhoz tartoznék. Miért csinálják ezt?
2020. júl. 21. 23:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amúgy némi információt dobhattál volna. Ki vagy, mi vagy, hány éves vagy, ha tanulsz milyen eredménnyel stb. Konkrétan bármit, ami egy szülő szemében fontos lehet.
2020. júl. 22. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!