Szar anya fia kapcsolat, mit tegyek?
16 éves vagyok, anyámmal ketten élunk, apam kulon lakik 7 eves korom ota(ram se köszön mar az utcan, elitta magat, es meg sorolhatnam) Testveremnek kislanya nalunk van, mert az anyja dolgozik, es o is nagyon bosszanto, irritalo 8 eves gyerek. Egy olyan csaladtagom sincs akivel megtudnek valamit beszelni, vagy gyakran beszelek. anyammal viszont borzaszto a viszonyom. teljesen kulonbozo szemelyiseg vagyunk, semmiben nem tudunk megegyezni. amikor veszekszunk egybol lehord mindennek, en vagyok mindenben a hibas, en folyton kovetelozok tole, holott nem kerem tole a legujabb iphoneokat sorba, meg semmi ilyesmi, meg pénzt se szoktam tole kerni suliba, utalok kerni tole. nem szimpatikus szamomra. Igen, lehet furan hangzik, de ez van. legszivesebben egyedul elnek.neha egy mondataval eltudja rontani a napom, hiaba mondom el neki hogy nem kell nekem megmondani mit hogy kene, mert tudom mit csinalok, es tudom hogy akarom. tulsagosan segitokesz olyan dolgokban amit egy 8 eves is gond nélkül megtud csinalni. felesleges hülye tanacsokkal lat el, ugy hogy nem is kerem, nem hagy teret. Most nyar van, minden baratom tavol van tolem, es tok egyedul vagyok, unokahugom es anyam bosszantasat kell elviseljem szunet nelkul. ezen a nyaron tobbet sirtam mult az elmult 3 evben, szegyen, vagy nem. anyam semmiben se tamogat, se lelkileg, se anyagilag. szenvedelyem a fotozas, de amint felhozom neki a kamera vasarlas gondolatat, egybol vagja a flegma fejeket, es hozzam se szol. pedig 160 000bol 120 000at en allnek, videokartya, bicikli, eladasaval. Es nem arról van szó hogy nincs miből megvenni, mert lenne boven.
nyugtassatok meg hogy nem csak en vagyok ilyen helyzetbe, ha gondolod meselhetsz, szivesen meghallgatlak) halas vagyok az esetleges normalis, joindulatu, valaszokert

Magyarországon se tudsz menni dolgozni ha nem mekibe vagy gyárba szeretnél menni diákként.
Esetleg próbáld meg vele ezt megbeszélni vagy valamelyik ismerősöd nem tud neked segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!