Régi sztori, már rég felnőttem. Az apám egy állat volt, anyám tartotta el, cserébe szerencsejátékozott, ivott és vert minket. Anyám még akkor se vált el amikor véresre-dagadtra verte a fejemet, szépen megúszta azt is. Még sztorit is talált ki neki amit be kellett tanulnom a suliba.
Ehhez képest amikor kiderült hogy apámnak van egy modell külsejű egyetemista szeretője, anyám már aznap elrohant tanácsot kérni az ügyvéd ismerősétől és végül így szabadultunk meg apámtól. Előtte bármit megtehetett, semmi következménye nem volt.
A mai napig felnőtt fejjel se értem a miértet. Tudna valaki okosat mondani aki átment hasonlón? Egy anyának nagyobb a női büszkesége annál hogy verve van a gyerekeivel együtt?
2020. júl. 19. 20:04
1/8 anonim válasza:
a "falu szája" nagy úr tud lenni. úgy tűnik, a megcsalást már anyukád gyomra se vette be. nem biztos, hogy ezért, csak okoskodom..
2020. júl. 19. 20:14
2/8 anonim válasza:
Most le lehet pontozni, de apád anyád mellett vált ilyenné. Normális nő mellett nem válnak ilyenné a férfiak.Úgy hogy egy újjal lehet mindenkire mutogatni, csak felesleges.
2020. júl. 19. 20:23
3/8 anonim válasza:
"Most le lehet pontozni, de apád anyád mellett vált ilyenné. Normális nő mellett nem válnak ilyenné a férfiak.Úgy hogy egy újjal lehet mindenkire mutogatni, csak felesleges." Aha. Te mégis mindig a nőkre mutogatsz mindenért.
2020. júl. 19. 20:29
4/8 anonim válasza:
Nem igaz, utolsó.
Vannak ilyen beteg állatok.
2020. júl. 19. 20:29
5/8 anonim válasza:
Anyukám a nevén szólitja a nagymamám, és nagyon jó kapcsolatuk van, jobb mint sok embernek, aki anyának/apának szólítja a szüleit. Szerintem ez semmit sem befolyásol. A szüleimet anyunak/apunak hívom, viszont a nagymamáim a nevükön szólítom, és nagyon jó, közvetlen a kapcsolatom velük is.
2020. júl. 19. 20:46
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsánat, nem ide szerettem volna, nem tudom hogyan keveredtem ide.
2020. júl. 19. 20:47
7/8 anonim válasza:
Nem. Anyukám az agresszivitás miatt vált el. Az sokkal durvább volt, mint a megcsalás.
2020. júl. 19. 21:33
8/8 anonim válasza:
Sok mindent elviselnek az emberek, és egyszercsak betelik a pohár.
Mindenkinek más teszi fel az i-re a pontot, akkor is, ha már rég rá kellett volna kerülnie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!