Mit tegyek hogy elengedjenek?
"végig itthon vagyok és nem csinálok semmit" ?...
Szóval nem is segítesz a házimunkában stb?
Nyári diákmunkára se engednek el? pénzt keress+ haza is adj, ha már etetnek, eltartanak?
Ne aggódj..1év és oda mész ahova akarsz...költözz el, és éld a saját életedet..abba már úgysem szólhatnak bele....
1. Válaszolónak: természetesen segítek, minden házimunkát elvégzek, néha még főzök is szóval édesanyámra csak a főzés jut.
3. Válaszolónak: nem tudom mennyi idős lehetsz, de ha nem tudsz érdemes választ adni akkor inkább ne tedd:D de már értem miért vagy úgy lepontozva.
Nálunk kb ugyan ez volt. Otthon majdnemcsak én végeztem minden feladatot (a főzés volt csak anyámé kb, aki nem is dolgozott) sulit csináltam, nyelvvizsgáztam, dolgoztam, hazaadtam nem keveset, mégsem volt elég nekik.
24évesen ismertem meg páromat, mostmár férjem. Megszabták, hogy hétköznap este 10re haza, hétvégén pedig pénteken VAGY szombaton nála aludhattam, de másnap reggel 10ig haza kellett érnem. Megszabták hol dolgozhatok, melyik suliba milyen szakra járhatok.
Emellett lelki terror volt. Elköltözni nem tudtam. Rokonokkal megutáltatták magukat, így engem is. Pénzem nem volt, mert ugye le kellett adnom.
Nálam a megoldást párom jelentette. Addigra olyan szinten elegem lett ebből, hogy ennél csak jobb lehet alapon 2 szatyorral hozzá költöztem 2 hónap ismeretség után.
Most augusztusba lesz ennek 5éve. Azóta van 1 fiunk, és 2 éve házasok vagyunk.
Anyámékról azóta sem hallottam.
Sokszor próbáltam keresni őket, de az volt mindig a valasz, mivel elköltöztem, kiléptem a családból, hozzájuk nem tartozom már...
1000x boldogabb az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!