Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális anyám...

Szerintetek normális anyám ezzel a viselkedéssel?

Figyelt kérdés

Új pasija van.

El utazott hozzá úgy hogy beteg a csávó lázas meg fáj a torka, köhög.

Mondta nekem hogy percenkent megy fel a láza, fájnak az izmai, meg köhög. És igy jön vissza haza hozzánk. És én itt félek hogy korona vírust hozott haza a pasijátol. Kezd elegem lenni. Azt mondta vigyáz hogy ne kapjuk el. De könyörgöm hogy. Azt mondja csak virus.

De honnan veszi h nem pont korona

2020. júl. 15. 20:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%
Maradjon ott két hétig, ápolgassa, és utána menjen haza, HA nem lesz beteg.
2020. júl. 15. 21:06
 12/26 anonim válasza:
23%
Ha nem vagy 100 éves krónikus beteg, akkor nem árthat neked a korona. Ha az vagy, akkor is átvészelheted tünetmentesen.
2020. júl. 15. 21:10
 13/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudunk külön vonulni mert egy szobába vagyunk. Nincs külön szobám. Es mar haza jött már hiába menne vissza ha már itt köhécselt a házba meg elég szerintem ha beszél. Szóval nagyon szarul érzem magam most hogy ennyire gondol ránk. Nem is ertem valahogy felfoghatatlan hogy hogy lehet ennyire felelőtlen a saját anyám.
2020. júl. 15. 21:10
 14/26 A kérdező kommentje:
Hat en ugy hallottam hogy egész fiatalok is kaptak már el és kerültek sulyos állapotba, meg haltak bele.
2020. júl. 15. 21:12
 15/26 anonim ***** válasza:
37%
húzz a fejedre egy szkafandert, oszt védve leszel az egész világtól. anyádtól is.
2020. júl. 15. 21:13
 16/26 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen mindegy hogy koronavírus vagy akármi. Ha lázas akkor ne menjen oda, vagy ne menjen haza egy darabig. Felelőtlen anyád van.
2020. júl. 15. 21:19
 17/26 anonim ***** válasza:
29%

úgy van. sokkal jobb egy beteget magára hagyni, semmint a segítségére sietni.

gondolom, a beteg gyerekeihez se ment közel, mert mi lesz, ha elkapja tőlük a mittudoménmilyen vírust

2020. júl. 15. 21:23
 18/26 A kérdező kommentje:
De itt van a közelünkben. Maszkot mondtam hogy vegyen fel. De azt is alig akarta.meg az orra kint van belőle. Inkabb már nem mondom erre semmit..
2020. júl. 15. 21:28
 19/26 anonim ***** válasza:
40%
Menjen ápolni beteget, nyilván a betegnek is jól esik, de akkor maradjon is ott egy darabig.
2020. júl. 15. 21:36
 20/26 anonim ***** válasza:
38%
Hogy itt mennyien élvezik, hogy retteghetnek valami láthatatlan "ellenségtől"! Nélkületek az egész mizéria nem létezne, kb. észre sem vette volna senki az egészet, ha nem fújják fel.
2020. júl. 15. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!