Szerintetek normális anyám ezzel a viselkedéssel?
Figyelt kérdés
Új pasija van.
El utazott hozzá úgy hogy beteg a csávó lázas meg fáj a torka, köhög.
Mondta nekem hogy percenkent megy fel a láza, fájnak az izmai, meg köhög. És igy jön vissza haza hozzánk. És én itt félek hogy korona vírust hozott haza a pasijátol. Kezd elegem lenni. Azt mondta vigyáz hogy ne kapjuk el. De könyörgöm hogy. Azt mondja csak virus.
De honnan veszi h nem pont korona
2020. júl. 15. 20:19
11/26 anonim válasza:
Maradjon ott két hétig, ápolgassa, és utána menjen haza, HA nem lesz beteg.
12/26 anonim válasza:
Ha nem vagy 100 éves krónikus beteg, akkor nem árthat neked a korona. Ha az vagy, akkor is átvészelheted tünetmentesen.
13/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudunk külön vonulni mert egy szobába vagyunk. Nincs külön szobám. Es mar haza jött már hiába menne vissza ha már itt köhécselt a házba meg elég szerintem ha beszél. Szóval nagyon szarul érzem magam most hogy ennyire gondol ránk. Nem is ertem valahogy felfoghatatlan hogy hogy lehet ennyire felelőtlen a saját anyám.
2020. júl. 15. 21:10
14/26 A kérdező kommentje:
Hat en ugy hallottam hogy egész fiatalok is kaptak már el és kerültek sulyos állapotba, meg haltak bele.
2020. júl. 15. 21:12
15/26 anonim válasza:
húzz a fejedre egy szkafandert, oszt védve leszel az egész világtól. anyádtól is.
16/26 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy koronavírus vagy akármi. Ha lázas akkor ne menjen oda, vagy ne menjen haza egy darabig. Felelőtlen anyád van.
17/26 anonim válasza:
úgy van. sokkal jobb egy beteget magára hagyni, semmint a segítségére sietni.
gondolom, a beteg gyerekeihez se ment közel, mert mi lesz, ha elkapja tőlük a mittudoménmilyen vírust
18/26 A kérdező kommentje:
De itt van a közelünkben. Maszkot mondtam hogy vegyen fel. De azt is alig akarta.meg az orra kint van belőle. Inkabb már nem mondom erre semmit..
2020. júl. 15. 21:28
19/26 anonim válasza:
Menjen ápolni beteget, nyilván a betegnek is jól esik, de akkor maradjon is ott egy darabig.
20/26 anonim válasza:
Hogy itt mennyien élvezik, hogy retteghetnek valami láthatatlan "ellenségtől"! Nélkületek az egész mizéria nem létezne, kb. észre sem vette volna senki az egészet, ha nem fújják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!