Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt mire véljem szerintetek,...

Ezt mire véljem szerintetek, miért kérdezhette ezt anyukám?

Figyelt kérdés

Egyik nap ketten voltunk otthon anyukámmal, ő tett-vett valamit a szobámban, én pedig éppen telóztam. Feltűnt, hogy egy pár másodpercig kicsit furán, olyan tanácstalanul rámnéz, én is ránéztem, de nem szólt semmit.

Aztán kicsit később egyszer csak megkérdezte, hogy mi lenne, ha legközelebb amikor a strandon vagyunk, ő is tangabugyit venne fel. Nagyon meglepődtem, egyrészt elég visszafogott, nehezen tudom róla elképzelni, hogy ilyen keveset takaró fürdőruhában legyen, másrészt meg furcsa számomra, hogy miért engem kérdez erről.

Amikor utoljára voltunk strandon, láttunk pár nőt, akik szintén tanga bikiniben voltak, lehet innét az ötlet. Egyébként anyukám 46 éves, elég jól néz ki még most is szerintem, nem zavarna különösebben, ha tangát venne fel, de miért a kamasz fia véleményét kéri ki lényegében arról, hogy milyen alsóneműt hordjon?

Más anya is ki szokta kérni, vagy kikérné ilyesmiről a gyereke véleményét?

2020. júl. 15. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű csak érdekelte hogy neked nem e lenne kellemetlen
2020. júl. 16. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelmű. Azért kérdezte mert nem akarja hogy ciki vagy kellemetlen legyen neked mások előtt.

Hogy miért jutott most az eszébe? Mert 46 éves és most jutott az eszébe higy nemsokára már csak a kirakatokban nézegetheti a tangát. Elkövetkezik az idő amikor már nem veheti fel soha többé.

2020. júl. 17. 20:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Aranyos anyukád van hogy megkérdezi mielőtt valami "megosztó" dolgot tenne, hogy ne érezd kellemetlenül magad te sem. :) az enyém valószínűleg csak simán beégetett volna 😅
2020. aug. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!