Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt mire véljem szerintetek,...

Ezt mire véljem szerintetek, miért kérdezhette ezt anyukám?

Figyelt kérdés

Egyik nap ketten voltunk otthon anyukámmal, ő tett-vett valamit a szobámban, én pedig éppen telóztam. Feltűnt, hogy egy pár másodpercig kicsit furán, olyan tanácstalanul rámnéz, én is ránéztem, de nem szólt semmit.

Aztán kicsit később egyszer csak megkérdezte, hogy mi lenne, ha legközelebb amikor a strandon vagyunk, ő is tangabugyit venne fel. Nagyon meglepődtem, egyrészt elég visszafogott, nehezen tudom róla elképzelni, hogy ilyen keveset takaró fürdőruhában legyen, másrészt meg furcsa számomra, hogy miért engem kérdez erről.

Amikor utoljára voltunk strandon, láttunk pár nőt, akik szintén tanga bikiniben voltak, lehet innét az ötlet. Egyébként anyukám 46 éves, elég jól néz ki még most is szerintem, nem zavarna különösebben, ha tangát venne fel, de miért a kamasz fia véleményét kéri ki lényegében arról, hogy milyen alsóneműt hordjon?

Más anya is ki szokta kérni, vagy kikérné ilyesmiről a gyereke véleményét?

2020. júl. 15. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom azért kérdezte,mert talált egy tangát a szobádban.
2020. júl. 15. 19:35
 2/13 anonim válasza:
98%
Lehet azért kérdezte meg hogy meggyőződjön arról hogy neked nem lenne e ciki ez az egész. (Bár az én anyukám nem szokta ki kérni a véleményem az ilyen témákról..)
2020. júl. 15. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Miattad kérdezte. Hogy neked nem-e lenne ciki vagy zavaró, hogy kilátszik majd az egész feneke.
2020. júl. 15. 19:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Általában engem sem szokott ilyen dolgokról megkérdezni, éppen ezért furcsa számomra is.
2020. júl. 15. 19:41
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Lehet,hogy csak poénkodott.
2020. júl. 15. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha lány lennél még érteném, de így nem igazán. Furcsa kérdés egy kamasz fiúhoz az anyjától.
2020. júl. 15. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg szeretne tanga bugyogót felvenni, csak fél, hogy számodra ciki lesz a szituáció.

Tisztában van vele, hogy fiatal néha olyan dolgokat is cikinek érez ami más korban teljesen természetes. Ezt nevezik amúgy generációs különbségnek.

Szóval szerintem csak figyelmes, nem akarja, hogy esetleg emiatt érezd kényelmetlenül magad.

Ha tényleg úgy ítéled meg, hogy nem gáz, akkor mond meg neki, hogy nyugodtan vegye fel.

2020. júl. 15. 19:59
 8/13 A kérdező kommentje:
De igazából azt se értem, hogy miért most, már az ötvenhez közelebb jut eszébe, hogy tanga bikinit akar felvenni
2020. júl. 15. 20:02
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

Mert ebben a korban kezdi el az ember érezni, hogy elrepült a fiatalsága.

És ilyenkor megpróbálja még késleltetni, hogy végleg öregasszonnyá váljék.

Ha még jó a feneke, és felvehet egy tangát mert a fia se érzi cikinek akkor kicsit újra fiatalabbnak érezheti magát.

2020. júl. 15. 20:09
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Hat en is kerdeznek ilyet. Es azert mert a kamasz fiam valoszinu oszintebb lenne es jobban kepben van az aktualis noi furdobugyi trendeel mint en. Es ha o azt mondja semmit vagy hat anyu biztos jol allna prpbald ki, akkor talan nem rohogne rwjtam a fel strand. Ha meg azt mondja anya te idiota vagyne mar csak a kis k..ak hordanak ilyet es ne egesd magad. Kkor meg nem.vennem fol.

Es nem azert mert az o velemenye az elso hanem mert feltehetoen kamaszkent az o velemenye teljesen megegyezik tobb szazezer masik kortarseval akikkel meg tele a strand:-).

2020. júl. 15. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!