A gyermekem anyja zsarol,mi lenne a megoldás ?
Egy nem is igazán kapcsolatból született egy kislányom,az anyukájával már azelőtt külön mentünk,hogy kiderült volna hogy terhes.A babát nem akartuk megtartani,de már késő volt az abortuszra.
Ő még mindig szeretne engem visszakapni,így miután szakítottam a mostani barátnőmmel,azt mondta hogy jól tettem mert ha vele lennék,sosem adná oda a gyereket,oda bármikor mehetek,de el nem hozhatom.
Viszont szeretem a barátnőm,a hétvégén kibékültünk.
Tudok tenni valamit,hogy mégis elhozhassam a kislányom?
Igazából ha nincs más választás,megyek oda hozzá,de szívesebben hoznám el magamhoz.
Egy életen át nem lehet így.
Ha valaki esetleg volt hasonló helyzetben,segítsen.
Köszönöm előre is 🙏
Köszönöm a válaszokat.
A kislány 3 hónapos,nagyon pici még.
A nevemre vettem,mert az enyém,nem is kérdés, kiköpött én vagyok.
Az hogy miért mit csináltam,nem a kérdés tárgya,illetve az sem,hogy tényleg későn vette észre hogy terhes (furán hangzik,mert imádom a lányom,de akkor az lett volna a legjobb,ha el tudja vetetni,de december 7-èm derült ki, április 3-án szült, még a végén sem volt nagy hasa,nem látszott)
Azért is kértem tanácsot,hogy tudjam,merre hogyan induljak neki a dolgoknak,ilyennel sajnos vagyis hála istennek még nem volt dolgom.
És remélem ezt is sikerül megoldani.
4-es,hát ő nagyon azt hiszi.
Őrült,mikor látta hogy szét mentünk,aztán mikor mondtam neki,hogy ettől függetlenül mi sosem leszünk újra egy pár,akkor mondta hogy rendben,de ha vele leszel,sosem fogod elvinni a gyereket.
Hát ezt nem ő fogja eldönteni.
3 hónaposan még a bíróság is az anya mellé fog állni, hiszen egy igény szerint szoptatott babát, nem tudsz csak úgy elvinni az anyja mellől, mert az azt jelenti, hogy akkor rakja mellre mikor a babának arra igénye van. Ha arra van igénye, akár fél óránként is.
Kb 1 éves kora körül érdemes megpróbálni, pár órákra elvinni, ha az anya ebben nem partner, akkor irány a bíróság.
Tápszeres a Lilike,eddig is ha neki valami dolga volt, orvoshoz ment,elhozhattam,nálam volt.
Most kértem 2 hetet a szerelmemtől,hogy addig utána érdeklődök,és intézkedem,azután pedig bármi lesz,elmondom a gyermekem anyjának,hogy együtt vagyunk.
Nem fogom hagyni, hogy zsaroljon a gyerekkel.
Nem értette akkor sem meg,hogy nekem nem kell,teljesen mindegy mit csinál,a gyerekkel sem fog visszaszerezni.
Persze,hogy szeretném,hisz a kislányom.
De ha nem hozhatom el,csak én mehetek oda is jó,mert legalább kicsit láthatom,bár jobb lenne ha ő is jöhetne hozzám,de nem hagyom hogy az exem döntsön arról, hogy én kivel legyek boldog.
Majdnem 2 hónapig hagytam, hogy úgymond zsaroljon.
De nagyon szeretem a barátnőm,nem tudunk egymás nélkül élni
Minden követ megmozgatok,nagyon köszönöm a válaszaid 15-ös.
17-es.
Veled is ez történt ?
Én nem fogok választani,miért kellene ?
Na pont idáig nem akarok eljutni!!!
És igen,hagytam,ahogy fentebb is férfiasan bevallottam..de nem hagyom a boldogságom.
Jogi útra viszem a dolgot,nem hagyom,hogy tönkre tegyen.
Jézusom...nem mondok inkább semmit erre !!!
Na pont idáig nem szeretnék eljutni,és hidd el nem tartalak szemétnek.Mert ha nem is ennyire borzasztó (még) a helyzet nálunk,de már most mindenki megértené,ha hagynám az egészet a francba.Mert ebben igazad van,a bíróság sajnos ezt kettőnk között nem oldja meg.Bar az exem nem ekkora pszichopata(remélem) de borzasztó amit írsz.
Akkor nem is látod a gyermeked ?
Megpróbálom,ami tőlem telik megteszem.
Ha nem megy,akkor majd ha 18 éves lesz a lányom,akkor elé állok anyuka nélkül,és elmondom neki mi hogyan volt.
Jóllehet nem akartam ezt a kislányt,de már itt van,és amit megtehetek érte azt meg is teszem.
Köszönöm,hogy írtál,kitartás neked haver !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!