Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan anya, aki nem...

Van itt olyan anya, aki nem szereti (/nem tudja szeretni) a gyerekét?

Figyelt kérdés
Név nélkül vagyunk, úgyhogy csak őszintén.

2020. júl. 13. 16:10
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

"De ha a kérdező nem tudja, hogy akarja e a gyereket... akkor inkább ne tartsa meg."

Most fejezed be a gyerekem sértegetését. Hogy lehetsz ennyire agyatlan? Ha nem akarnék gyereket, akkor nem lennék terhes...

2020. júl. 13. 21:30
 32/38 anonim ***** válasza:
35%
Wat? Mi rosszat mondtam a gyerekről? Bemásolod azt a részt? Mert ebben semmi nincs, amiben bárkit is megsértettem volna.
2020. júl. 13. 22:13
 33/38 1Léna ***** válasza:

Félni nem kell!

A negatív tapasztalatok, segítenek megtalálni a helyes utat.

A hozott minták felszínre kerülhetnek, de lehetőség van azok észlelésénél, változtatni.

Te, és sok személy körülötted, még a körülmények is mások, mint a Te gyerekkorodban, arról nem is beszélve, hogy a gyermeked is más személyiségi jegyekkel, más érzékenységgel születik.

Így, bár megértem az aggodalmadat, hiszen először éled át az állapotosság, az anyává válás érzését, ne aggódj!

Lehet, hogy nem fogsz mindent tökéletesen csinálni, de a gyermeked Téged szeretni fog. A 9 hónap összeköt benneteket. Addig mindenképpen, amíg nem kezd el màsokhoz hasonlítani. Na de van olyan ember akinek nincs hibája? A szülők tanulhatnak a gyermektől, Ő pedig Tőlük. Te kész vagy a tanulásra? Arra helyezd a fókuszt, hogyan szeretnéd tudatni, kifejezni a szeretetedet gyermeked felé?Bízz benne, hogy az anyai ösztönöd segítségedre lesz!

2020. júl. 14. 13:34
 34/38 anonim ***** válasza:
66%
Komolyan mondjátok már el, mi rosszat mondtam a gyerekről?! 😂😂 vagy miért vagyok lepontozva? Vagy itt csak nyalni lehet, hogy jaaaaaaaj csudás mami leszel, anyád meg egy szar? Mikor MAGA A KÉRDEZŐ írta, hogy kételyei vannak a gyerekkel...? Ah istenem...🤣🤣
2020. júl. 14. 14:20
 35/38 anonim ***** válasza:
74%
Én megbántam, hogy szültem. Pedig akartam gyereket, és imádtam. De annyi probléma volt vele ( még most is), és egyedül kellett megoldanom. Belefásultam , már nem tudom úgy szeretni, mint régen.
2020. júl. 14. 14:48
 36/38 anonim ***** válasza:

"rettegek attól, hogy mi lesz, ha olyan leszek mint anyám és képtelen leszek szeretni a gyermekem"

Hat nézd.... Nekem faterommal rossz a kapcsolatom. Én arra gondolok, hogy mióta elköltöztem párommal, csak jobb ember lettem. Vedd számításba az alábbiakat:

1) férjed mellett kiegyensúlyozott vagy?

2) úgy érzed ő a jobbik énedet hozza ki?

3 - Ez a legfontosabb!!!) Eléggé elrettentő példa anyád ahhoz, hogy semmiképpen ne akarj hasonlítani rá? Tudatosan figyelsz miatta a viselkedésre, hogy ne hagyja el a szád olyan, mit ő mondana?

Ha ezekre igennel válaszolsz, akkor nem lesz baj.

2020. júl. 14. 19:51
 37/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta mi a helyzet? Hogy érzel a gyereked iránt?
2021. máj. 1. 15:23
 38/38 anonim ***** válasza:
engem az anyam 10 naposan a nagyimnal hagyott o nevelt fel. anyam gyulolt mar akkor amikor terhes volt velem, azert szult meg mert akkor tilos volt az abortusz (50 es evek). amikor en terhes voltam egy nagyon bantalmazo kapcsolatban eltem, raadasul lanyt akartam mindig es fiam lett. amikor kicsi volt foleg csecsemo kifejezetten ki nem allhattam. kesobb mar jobban megvoltam vele de sose ereztem azt a nagy szeretetet amit sok anya erez.Felneveltem becsulettel de masik gyerekem sose lett szerencsere.
2022. ápr. 22. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!