Van itt olyan anya, aki nem szereti (/nem tudja szeretni) a gyerekét?
"Nemrég megint raktak egy babát az inkubátorba. Szerinted?"
Nem tudhatom, mi van mögötte. Lehet, hogy egy tizenéves lány, aki nem is tudná felnevelni, mert nincs miből. De legalább esélyt ad neki, hogy jó családba kerüljön.
Én gyerekkoromban mindig azt vártam, hogy kiderüljön, hogy örökbefogadtak és eljöjjön értem valaki, aki tényleg szeret :D
Én nem tudnám szeretni, többek között ezért se szülnék. Amblock a gyerekektől is rosszul vagyok.
Sokan már emiatt elhordanak mindenféle gonosz nőszemélynek, hogy "mi az hogy a sajátodat se szeretnéd, dehogynem, ilyen nincs".
Hát hogyne lenne. Nézze meg bárki hányszor dobták ki a kukába, húzták le a WC-n, hagyták ott valahol szatyorban az újszülött gyereküket...
Szerintem én még jó embernek számítok, mert tervezetten nem lesz soha gyerekem, nem szülök úgy hogy "hátha majd megszeretem".
Kedves Kérdező!
A nárcisztikus anyák olyanok, mint amit leírtál. Érdemes utána olvasni egyre több anyag van erről a témáról a youtubeon is.
Hát szerintem egy nő úgy szül, hogy igenis AKARJA a gyereket! És amikor elkezd nőni a hasa, örömkönnyek közt simogatja, meg mondogatja, hogy jaj de várja, jaj de szereti.
Nem, én soha nem akarok gyereket, de ha te nem érzed már most, hogy szereted, imádod... nem értem.
Őszintén; miért akarsz gyereket? Akartál egyáltalán?
Off: 10-es, neked otthon van, az agyadra megy, és ezért utálod azokat, akik nem próbálnak (a szerinted) tökéletes anya képének megfelelni?
Az enyém is megy oviba, itthonról dolgozom, de ha valaki “nem dolgozik“, vagy “csak” otthon stb. attól még pont úgy szeretheti a gyerekét mint más, de szerintem ezt te is tudod.
On: kérdező, értem a félelmedet, de szerintem te másmilyen leszel. Nem tudjuk a titkot, ami miatt anyad ilyen (volt) veled, én biztos megpróbálkoznék a családállítással. Tőle kérdezted már amúgy?
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!