Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá szüleimet?

Hogyan vegyem rá szüleimet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem biztos, hogy jó kategória, de valójában a szüleimről és rólam lesz szó.

Szóval van egy sorozat amit nagyon szeretek, de spanyol és nem világszerte ismert színészek játszanak benne. Instagramon fent van az egész stáb ezért arra gondoltam ott írnék nekik egy rajongói levelet. Most novemberben kapnék Instagramot, ez hosszú story miért ekkor, D ekkor. Én nem szeretnék képeket kirakni csak írni ezeknek a színészeknek. (Ők a képeket nem szeretik) Ha szóba kerül az Instagram, rögtön terelik a témát.

Hogyan tudnám őket rávenni?

2020. júl. 12. 16:03
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Miért ne lennék, 20?

Mert te azt mondod? Vagy miért?

2020. júl. 12. 16:34
 22/31 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem hazugság a szüleinek. 16 évesen kell, hogy legyen benne annyi felelősségérzet, illetve önállóság, hogy tudjon magának csinálni egy saját insta fiókot és azt normálisan is tudja használni...
2020. júl. 12. 16:38
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Te beteg vagy.
2020. júl. 12. 16:42
 24/31 anonim ***** válasza:
86%
de nem 16, ezért f.sik tőlük. csak azt lódítja, hogy nem akar nekik hazudni
2020. júl. 12. 16:43
 25/31 A kérdező kommentje:

Belétek egy csepp jóindulat sem szorult?

Hogy lehettek ilyenek? A valóságban is ilyenek vagytok? Miért jó ez nektek? Bántani a másikat? Minek? Nektek ez jelenti a boldogságot?

Gondolom csak képernyőn keresztül ilyen nagy a szátok.

Gondoljatok amit csak akartok. 16 vagyok és nem félek a szüleimtől, szimplán szeretem őket, bízom bennük és tudom, hogy soha nem hazudnának nekem. Sajnálom, hogy ti nem ilyen családban nőttetek fel.

Remélem ha gyereketek lesz jobb példát mutattok majd nekik.

2020. júl. 12. 16:50
 26/31 anonim ***** válasza:
90%
Azt ugye tudod hogy a sztárok insta/facebook/stb fiókjait nem ők, hanem egy erre dedikált marketinges vagy sajtós kezeli? A szüleid tiltása pedig beteges.
2020. júl. 12. 16:54
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

"naiv vagy, 18. A kérdező nincs 16..."

És? Nem ez a lényeg. A phaszt ragadtok le itt.

2020. júl. 12. 18:12
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarják hogy magadról megossz képeket. Akkor ne ossz meg képeket. Ha "kapod" az insta profilt, akkor ezek szerint ellenőrzik a telódat. Fogják látni mit raksz fel.

Amúgy ha tényleg 16 vagy és ennyire fognak hogy nélkülük az internetet sem használhatod, később még lesznek problémáid.

2020. júl. 12. 18:50
 29/31 anonim ***** válasza:
75%
13 éves, már kiderült. csak töröltek egy csomó hozzászólást
2020. júl. 12. 18:52
 30/31 anonim ***** válasza:
91%
Ja, lassan jönnek az ovisok, és maradhatnak.
2020. júl. 12. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!