Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy végre újítsák fel a szobámat?
Elvileg te is ki tudod festeni, vagy újra tapétázni, de szerintem várd meg inkább, amíg meleg idö (tavasz vége-nyár) lesz.
Addig meg nézegesd a neten, hogy is kellene megcsinálni, addig van idöd elökészülni.
Érdekes ! Velem is pont ez volt . Tudod mit csináltam ? Én festettem ki a szobámat , de még a parkettát is én tettem le . 16 éves vagy , ha van 2 kezed és tudsz mozogni , akkor van egy jó hírem . Te is képes vagy rá ! :D
Ezeket amúgy egy 10 éves is meg tudná csinálni . Ne anyukádtól várd el hogy fesse ki a szobád . Se apukádtól aki dolgozik :D
Gondolom lenne rá időd .
Nah sipirc festeni .
Hajrá ;)
Kérdező, csak szedd le a macis tapétàt, az meg ne érdekeljen milyen a fal utàna ha nem akarsz a festèssel is bíbelődni.
Jàrj el a linkben talàlható leíràs/ videó szerint. Nem dràga a felszerelès ami kell hozzá és a boltban tudnak segíteni, hogy mi kell (mondjuk az Obiban lasszóval kell fogni a normális eladót).
Arra figyel ha giszkarton falad van, akkor kevés tapétaoldót használj, ne vizezd a falakat annyira, és kissebb darabokban óvatos mozdulatokkal szedd le a tapétàt, mert nagyon sérülékeny a gipszkarton. Áttörölheted egy nagy, puha szàraz szivaccsal a falat amint vègeztél.
Ha 40+ éve ott van a gipszkarton falon a tapéta akkor érdemesebb inkább ràtenni egy új réteg fűrèszporos tapétàt mert leszedni nagyon nehèz, ha meg fested akkor a tapèta anyagától függöen lehetnek tovàbbi problémàk.
Sajnàlom, hogy èn is téged ugràltatlak mert ezt a szüleidnek kéne intèzni, de a leggyorsabb megoldàs az, ha megcsinàlod te magad. Ők túl kényelmesek és lustàk ezzel foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!