Beleszólhat a 2. feleség ha az ex nem hajlandó leállni?
Nem . A férj dolga lerendezni.
Ha nem képes rá, akkor kár volt másodikként hozzáámenni.
Mivel zsarolja es mivel fenyegeti, zaklatja. Mert nagyon nem mindegy.
Ettol fugg ugyanis, hogy érdemes-e egyaltalan beleszolnia vagy bele kell e szolnia.
En 2.-ként sok-sok idő után eluntam az ex hulyesegeit es beleszoltam. Azota nincs zaklatas. Igaz ez az elso feleseg egy nagyon mocsk.s gonosz ember megfejelve butasaggal. Ha erdekel reszletesebben milyen ugynel es hogyan szoltam bele,irj ram privatban.
De jotanacs: gyerektartas fizetesebe, gyeekelhelyezesbe nem kell belefolyni. Ott amit a birosagtol kaptak azt tartsak be. Gyerekek kapcsan anyagi vitakba se szabad beleszolni (kizarolag a ferjnek lehet mondani mi nem tetszik, de oldja meg ő), ha azonban a mostohagyereked eletet vagy a te eletedet fenyegeti mar, akkor szolj bele. Ebbe beletartozik a pihenesed, munkad, gyereknevelesetek stb.
Beleavatkozhat. Felhívhatod, és elmondhatod, hogy tiszteletben tartod, hogy ő a gyerek anyja, látod mennyire szereti ezt a gyereket, mennyire fontos neki, hogy boldog legyen, pedig biztosan nagyon nehéz ezt egyedül, nagyon sajnálod, hogy így alakult, és te is szeretnéd amennyire tudod, elviselhetővé tenni mindenki számára a szétszakadt családban élést, és látod, mennyi a feszültség, ami valahol érthető, biztosan sok a sérelem egy válás után, pláne ha gyerek is van, de így nagyon nehéz az élet, a gyereknek is, nektek is, és hat ő maga sem tűnik elégedettnek, úgyhogy ossza meg veled, milyen problémákat lát, és milyen megodásokkal lenne elégedett, hátha valahol mégis találkoznak az elképzelések, és tudtok békében, boldogan élni mindnyájan.
Ez van, ő diktál, kedvesnek kell lenni, különben megszívjátok. Erővel nem megy semmire az ember ebben a helyzetben. A férjemtől tanultam a válását végigkísérve, aztán a saját bőrömön is tapasztalva (szerencsére nem a válást), hogy kedvességgel lehet a legjobban manipulálni. Nem az agresszív, hanem a kedves emberek tudjak hatékonyan elérni, hogy mások a kedvük szerint cseekedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!