Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék tenni azzal, hogy...

Mit tudnék tenni azzal, hogy anyám folyton rajtam vezeti le a dühét?

Figyelt kérdés

Akármi is cseszi fel az agyát, vagy valami nem úgy sikerül ahogy eltervezte, rajtam csattan.

Kedvesebben, nem is lehet emberrel beszélni mint ahogy én teszem vele, még is, azt mondja, hogy én vagyok a bunkó. Sose flegmázok vele, minden érdektelen dolgot végighallgatok tőle, akár 5xre is. Mindent megteszek neki, hogy mikor hazaér a melóból, ne kelljen csinálnia semmit. (Mosogatok, porszivozok, takarítok, mosok)

Ma megromlott pár kaja a hűtőben, és ki kellett dobni, ezt is az én hibámnak állította be. Hangya van a konyhába, ez is az én hibám. Kialvatlan, ez is az én hibám.

Már nem tudom, hogy kiszolgálni, hogy nagyon a munkán kívül ne kelljen mást csinálnia, de semmi se jó neki. Mindenben talál kivetni valót.

Hogy tudnék vele beszélni erről, anélkül, hogy kitenne, de el is érjek nála valamit?

2020. júl. 4. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És eljársz valahova?
2020. júl. 5. 12:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem igazán virágzó a társasági életem, szóval nem.
2020. júl. 5. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, mindegy ha könyvtár is! Csak kezdeni fog már magával valamit!
2020. júl. 5. 16:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez van de én nem tudok mit tenni mert túl fiatal vagyok ahoz hogy elköltözzek..pedig megtenném.Ha normális akkor mondd neki hogy őszintén megszeretnél beszélni vele valamit.ha rendes akkor megérti és próbál változni,ha nem akkor nem(:
2020. júl. 5. 17:33
 15/15 anonim válasza:
100%

Fizikailag is bánt vagy beszólogat ? Remelem csak az utobbi ... én vagyok az egyik kolis nővérem kiszolgálja a miénket úgy ahogy te és mindig elhordja utolso szarnak , en egy ideje már csak akkor segítek neki ha tud velem emberien viselkedni ha nem és el gurul a gyógyszere akkor szóba se állok vele, tudom a silent treatment nem kedves dolog de szükség törvényt bont

Bárhogy is van sok erőt és kitartást kivánok

2020. júl. 5. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!