Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek önző vsgyok?

Zity3 kérdése:

Szerintetek önző vsgyok?

Figyelt kérdés

Két felnőtt gyerekünk van, egy lány és egy fiú , mindkettő házas, külön élnek. Nekem rosszul esik ha elfelejtenek felköszönteni születésnapomon. Nem

ajándékot várok, csak egy üzenetet. Megtörtént már hogy elfelejtettek , rosszul esett, szóvá is tettem. Én nem felejtem el felköszönteni öket. Szerintetek önző vagyok?

2020. jún. 28. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez pont fordítva van. Saját családom van. De képzeld. Szüleim rendszeresen elfelejtik az én szülinapom annak ellenére, hogy ugyan abban a hónapban van nővéremnek, a fiának a nagynénémnek 2 unokabátyámnak,az egyiknek a feleségének is. Én vagyok a sorban az utolsó, és rendszerint engem mindig elfelejtenek. A saját lányukat.
2020. jún. 29. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es, és jelzed feléjük, hogy elfelejtettek téged?
2020. jún. 29. 14:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Lassan 34 éves fejjel elengedtem már. Minden évben elkönyvelem, hogy milyen "szuper" családom van azt ennyi. Persze fáj, de már nem kapálózok, hogy eszükbe juttassam.

Őszinte leszek ez miatt gyerekkorom óta utálom a szülinapom, mert mindig egy nagy csalódás volt. A szülinapom előtt már napokkal letargikus vagyok. 🤷‍♀️

Régebben mindig célóztam nekik előtte utána, de volt mikor akkor sem esett le nekik.

Hozzá kell tennem 20 km belül élnek tehát a több 100km nem lehet kifogás.

Ennek ellenére mindig én vagyok az első aki felköszönti őket.

1x felejtettem el édesapámat saját teendőim betegségem /orvoshoz mászkálás miatt. Hetekig hallgattam, hogy milyen ember vagyok és szégyeljem magam. 🙄

11#

2020. jún. 29. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy önző, a mi gyerekeink csak egyszer felejtettek el üzenetet küldeni a születésnapunkra és rosszul esett. Megöregedtünk jól esik úgy érezni , hogy számít az hogy még élünk.
2020. júl. 1. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!