Szerintetek önző vsgyok?
Két felnőtt gyerekünk van, egy lány és egy fiú , mindkettő házas, külön élnek. Nekem rosszul esik ha elfelejtenek felköszönteni születésnapomon. Nem
ajándékot várok, csak egy üzenetet. Megtörtént már hogy elfelejtettek , rosszul esett, szóvá is tettem. Én nem felejtem el felköszönteni öket. Szerintetek önző vagyok?
Akkor mondanám önző dolognak, ha az lenne, mint nálunk általánosban egy ideig. Anyám nem volt hajlandó megmondani, hogy mikor született, legalább a napot, de mindig megsértődött, ha nem köszöntöttem fel.
A felnőtt gyerekeid elől gondolom nem titkoltad a szülinapod eddig, szóval igazán tudhatnák. Vagy legalább beírhatnák mobil naptárba, ha rossz a dátummemóriájuk
Mondjuk az én kolleganőm eljátszotta (de bevallottan baromi nehéz volt neki), hogy a már felnőtt gyerekét nem köszöntötte fel a szülinapján (miután őt sem köszöntötte fel a gyereke). Övé aug. elején van, gyereké aug. végén.
Nem egy városban laknak, szóval ő is csak egy sms-t vagy egy emailt vagy egy telefonhívást szeretett volna kapni, de oda se bojszintott a gyereke. Aztán ő sem tett semmit aznap, amikor a gyereke születésnapja volt.
Csodák csodája, aznap este egyből hívta a gyereke, hogy "ja, bocs, két hete akkor elfelejtettem, boldog szülinapot anyu."
Néha nem árt szembesíteni akár egy kedves családtagunkat is azzal, ha bunkó. Mert ha nem, akkor azt hiszi, így van rendben a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!