Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnál arra, ha egy...

Hogy reagálnál arra, ha egy rokon pszichés betegnek állítana be téged mások előtt?

Figyelt kérdés

Pár napja történt. Nem értem oda egy esküvőre időben, sajnos közbejött valami, így kicsit (kb 5-10 percet) csúsztunk a templomi szertartásról. Anyám is a vendégek közt volt, ő már ott volt a többiek közt. Felhívott engem a szertartás kezdetekor, mondtam, hogy pár perc, és ott vagyunk, de egyébként sem vagyok nagy vallásos, úgyhogy annyira nem ragaszkodom a templomhoz, majd megvárom őket kint vagy a bejáratnál, ha más megoldás nem marad.

Véletlenül nem nyomta ki a telefont, majd hallottam, hogy egyből az egyik vendégnek azt ecseteli, hogy nekem pszichés problémáim vannak a templomoktól, és ezért nem fogok bemenni, mert "szorongás tör rám a templomokban meg ilyesmi helyeken".

Teljesen kiakadtam. Üvöltve hívtam fel, hogy ezt azonnal tegye jóvá, de csak "ja-ja"-zott nekem, majd letette a telefont. Nem hajlandó beszélni róla, teljesen leégetett ki tudja hány ember előtt, ki tudja, milyen hírem terjed majd ezek után. Haza sem merek menni, senki szeme elé nem merek kerülni ezek után. Ki tudja, másoknak miket mond rám a hátam mögött?!

Ti hogy viselkednétek ezek után? Úgy tesz, mintha én reagálnám túl, és mintha semmi rosszat nem tett volna. Csak szerintem több ez a soknál?

2020. jún. 21. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Mese habbal! A Piroska és a farkas azért jobb!
2020. jún. 22. 00:07
 12/17 Savlekotő ***** válasza:
13%
Vallásos mit vársz,le kell tolni minimum kapcsolat,persze nem merte meg mondani h kicsi lánya le szarja a vallást mert agya van,ezért inkább beállított téged elmebetegnek pedig zömmel templomban vannak a betegek. Ne foglalkozz vele,annyit nem ér..
2020. jún. 22. 02:47
 13/17 anonim ***** válasza:
12%

Ja, nem nyomta ki. Te miért nem tetted le?

A templomi esküvő nem a te vallásosságodról szól, hanem a páréról.

2020. jún. 22. 05:38
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Tehát tudtad, hogy megy a szertartás, de üvöptve felhívtad. Hát, neked se sok észt osztottak.

Azt hagyjuk, hogy te miért nem tetted le a telefont, miután beszéltetek, és ha le se tettétek, hogyan hívtad fel újra.

2020. jún. 22. 07:44
 15/17 anonim ***** válasza:
2020. jún. 22. 07:45
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Ennyire elmaradottak vagytok bas+ Ez a kamuzós történet kitaláló, miért vesztek be minden szart? És Magyarország erősödik... tisztára a retardáltak országa... :(
2020. jún. 22. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

Nekem mamámmal volt ilyen. Elköszöntünk, de nem tettem le egyből, mert hallottam hogy még mond valamit. Magának mondta hogy "...csak ne lenne ennyire kövér..." vagy valami hasonlót és kinyomta.

Jók az ilyen le nem rakott hívások :D

Szerintem is csak az volt, hogy kevésbé érezte a templom fóbiát cikinek, mint azt hogy nem vagy képes egy fontos eseményen időben megjelenni.

2020. jún. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!