Mit csináljak anyámmal?
Figyelt kérdés
Anyukám özvegyasszony, mióta apu meghalt, egy gyülekezet tagja lett, oda járkál folyton. A hétvégén eljött hozzám, és amíg a boltban voltam, az udvaron máglyát rakott, egy csomó könyvemet elégette és a rövidnadrágjaimat is, mert a lelkészük azt mondta, hogy egy férfinek nem szabad mutogatni a lábszárait. Az összes rövidnadrágomat elégette. A könyveim közül kb. 100 vált a tűz martalékává. A világi regények olvasása a lelkészük szerint bűn. Mit csináljak anyámmal??? Rajtam kívül nincs senkije. Én vagyok az egyetlen fia.2020. jún. 21. 20:55
21/27 anonim válasza:
Kicsit lefagyott a telefon. Tehat ott tartottam, hogy a rendorba'nak is bemutathatnád. Elvihetned orvoshoz, vagy egy
anti-szektáshoz. Mutathatnad a dokinak, vagy csak repítsd el egy-két varossal odebb. DE NE ENGEDD A KÖZELEDBE! /Ugyenemvagytroll?/
22/27 anonim válasza:
Nem tudom, előtte milyen volt a kapcsolatotok. Ha jó is volt, csak nálatok találkozzatok, többet be ne engedd a saját hajlékodba, ha rossz,akkor szakíts meg minden kapcsolatot.
23/27 anonim válasza:
*bocsánat, félre írtam, csak NÁLA, a te házadba többet be se engedd.
24/27 anonim válasza:
Exbarátom anyukája volt ilyen extrém szektás, kilyuggatta az óvszereket amit a barátom táskájában kutakodva talált, hiszen "szeretkezni csak gyermekáldás céljából lehet" és ha már ilyen k.va vagyok hogy lefekszem a kicsi fiával (20 éves volt akkor én meg 19) bűnhődjek is érte.
Az ilyen embereket csak elkerülni lehet.
25/27 anonim válasza:
24-es hány gyereketek lett? :)
26/27 anonim válasza:
9 "egyes lelkészek" szerint
Istentiszteletre persze hogy nem lehet rövidnadrágba menni, de hétköznap hordható kánikulában. A melóhelyedre sem rövid-naciba galoppozol be.
27/27 A kérdező kommentje:
Én már templomban is voltam vasárnapi napokon rövidnadrágban, és a munkahelyemre (kutatóintézet) ugyancsak rövidnadrágban járok. Most vettem három újat, mert pótolni kellett az elpusztított darabokat. Bocs, de miért lenne tilos templomba vagy munkahelyre rövidnaciban menni? Te is úgy gondolkodsz, mint anyám?
2020. jún. 30. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!