Velem van a baj?

Ugyan ilyen helyzetben élek most nagymamámmal, a megoldás végül az lesz, hogy a tervezett előtt elköltözöm, mert hiába mondtam neki többféle képen, hogy ez nagyon zavar engem, nem fogta fel, még le is lettem hülyézve, hogy ez nem igaz... :D Meg ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő megmondta, akkor szívja az ember vérét és túlzásba viszi az ember basztatását. Ennek most már sajnos az a következménye, hogy túlzottan ingerült vagyok vele szemben, szóval mindkettőnknek jobb lesz ez így... Lényegében az összes gyerekét ezzel is nagyban ösztönözte a minél előbbi költözéssel...
Amúgy erre azt tudom csak tanácsolni, hogy viseld el arra a pár órára amíg meglátogatod... Nem fogsz tudni most már rajta változtatni. Gondolj arra, hogy ez még mindig jobb, minthogyha egész nap ezt hallgatnád. :D
Én tényleg megpróbáltam többféle módon, mint a harmadik fél bevonása, vagy mint a 9-es válaszoló vagy ironikus válaszokkal bombáztam ilyenkor, - pl. Ő: Kapcsold le a villanyt! (mindig lekapcsolom amúgy, van hogy én kapcsolgatom le utána) Én: Jól van, akkor most felkapcsolok mindent! (gúnyos megjegyzéssel)- de egyik sem hatotta meg 1 hétnél tovább és folytatódott minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!