Velem van a baj?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok. Anyukám 40 éve minden alkalommal elmondja ugyanazokat a dolgokat, pl hogy ha levest szedek, a lábas aljáról szedjem, mert le van üllepedve a hús meg a zöldség. Ez egy példa volt, de rengeteg ilyet szokott mondani, konkrétan úgy beszél velem, mintha egy hülye lennék. Kikészített idegileg az évek alatt. Elmondtam neki, hogy ennyit én is meg tudok csinálni, és idegesít ha mondja ezeket. Legközelebb ugyanúgy mondja. Nem bírom :( Én vagyok a gáz, mosolyognom kéne csak ezen, vagy ő viszi túlzásba?
2020. jún. 21. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Fogadd el! Már idősödik! Ezen nem értem mit kell magad felhúznod! Inkább mondd azt, hogy köszi h szóltál onnan fogom venni!
2020. jún. 21. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Ha ez vigasztal én 43 vagyok és nem lehet a szüleimnél úgy megkenni egy vajas kenyeret, hogy apám nem magyarázná el, hogyan kell...ez van
2020. jún. 21. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi lenne, ha egyszerűen leszarnád? Szerintem neked még életedben nem voltak valós problémáid, különben nem pörögnél ilyen hülyeségeken.
2020. jún. 21. 16:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem voltak valós problémáim? :DDD ez nagyon vicces volt ne haragudj:D
2020. jún. 21. 16:20
 15/15 anonim ***** válasza:
71%

Ugyan ilyen helyzetben élek most nagymamámmal, a megoldás végül az lesz, hogy a tervezett előtt elköltözöm, mert hiába mondtam neki többféle képen, hogy ez nagyon zavar engem, nem fogta fel, még le is lettem hülyézve, hogy ez nem igaz... :D Meg ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő megmondta, akkor szívja az ember vérét és túlzásba viszi az ember basztatását. Ennek most már sajnos az a következménye, hogy túlzottan ingerült vagyok vele szemben, szóval mindkettőnknek jobb lesz ez így... Lényegében az összes gyerekét ezzel is nagyban ösztönözte a minél előbbi költözéssel...

Amúgy erre azt tudom csak tanácsolni, hogy viseld el arra a pár órára amíg meglátogatod... Nem fogsz tudni most már rajta változtatni. Gondolj arra, hogy ez még mindig jobb, minthogyha egész nap ezt hallgatnád. :D

Én tényleg megpróbáltam többféle módon, mint a harmadik fél bevonása, vagy mint a 9-es válaszoló vagy ironikus válaszokkal bombáztam ilyenkor, - pl. Ő: Kapcsold le a villanyt! (mindig lekapcsolom amúgy, van hogy én kapcsolgatom le utána) Én: Jól van, akkor most felkapcsolok mindent! (gúnyos megjegyzéssel)- de egyik sem hatotta meg 1 hétnél tovább és folytatódott minden.

2020. jún. 22. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!