Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a szüleim nem...

Mit tegyek, ha a szüleim nem támogatják az álmom?

Figyelt kérdés

2020. jún. 21. 11:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%

#20: szinte ugyanezt írtam neki a #15-ben.

(mármint a "szinkronszínész" tanfolyamokról)

2020. jún. 21. 17:02
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező levágta itt a tinihisztit. Durcás mert a szülők nem fizetik a szinkronszinész tanfolyamot.

Kérdező ezzel az erővel bánatos lehetnél mert a szüleid nem fizetik az okj-s jedilovag tanfolyamot fél millióért.

2020. jún. 21. 17:26
 23/28 anonim ***** válasza:
21%
szívlapáttal verném azt a kölköt, aki le meri írni, hogy "nem kértem, hogy szüljön meg" - ez az, amitől mindig kinyílik a bicska a zsebemben, ha olvasom
2020. jún. 21. 20:19
 24/28 A kérdező kommentje:
Miért? Talán én könyörögtem ezért a nyomorult életért? Téged édesanyád megkérdezett, hogy szüljön-e meg?
2020. jún. 21. 20:25
 25/28 anonim ***** válasza:
57%
Akkor magad maradtál vele...
2020. jún. 22. 00:38
 26/28 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen felfogással kérdező ritka megkeseredett életed lehet. Megjegyzem magadnak keseríted meg azzal, hogy úgy viselkedsz mint egy hisztis p*csa ahelyett, hogy reálisan látnád a dolgokat
2020. jún. 22. 06:18
 27/28 anonim ***** válasza:
74%

Kis toporzékolós hisztis tini a kérdező, leendő HP.

:-D

2020. jún. 22. 09:20
 28/28 anonim ***** válasza:
64%

A szüleid se akarták, hogy pont te szüless meg. Ők csak egy gyereket akartak. Fogalmuk se volt, hogy pont te érkezel majd, azt se dönthették el, fiú jöjjön vagy lány.

Ha hívő volnál, akkor tudnád kéne, hogy téged Isten akart, ő miatta létezel. Ha nem vagy hívő, akkor is tanultál biológiát. Anyád nem befolyásolta, melyik petesejtje érik be pont abban a hónapban, és apád se, hogy azt melyik spermium termékenyíti meg. Pedig nagyjából ezen a két dolgon múlott, hogy te születtél meg, és nem valaki más.

Tehát ha színész akarsz lenni, akkor tanulj, jelentkezz amatőr színjátszókörbe, ha van az iskoládban ilyen szakkör/csoport akkor oda, menj el minden szavalóversenyre, aztán veselkedj neki a felvételinek.

Sok sikert!

2020. jún. 22. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!