Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekemmel tolott idő maga a...

Gyerekemmel tolott idő maga a pokol, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elég kényes téma, és tudom hogy sokan fognak érte támadni, de hátha lesz olyan is aki tud segíteni. Van egy 4 éves fiam, egyedül nevelem 1 hetes kora óta. Nincs hozzá türelmem és maga a pokol a vele együtt tolott idő. Már már ott tartok, hogy nem várom a hétvégét. Hisztis, kezelhetetlen, sőt már ott tartunk hogy nagyon csúnyán beszél. Voltam pszhologusnal aki azt tanácsolta figyeljek rá tobbet akkor meglatom ki is ő valójában stb de nem használt. Van mikor elmegyek szórakozni, de nem segít csak arra tudok gondolni jön a reggel egy újabb kínnal teli nap. Nem tudom mihez kezdjek tudom megbuktam anyaságbol, de azt érzem, ha lenne valaki akinel tudom hogy jó helyen lenne, oda adnám, ezzel neki is jobb lenne. Furdal a lelkiismeret és már ott tartok hogy megolom magam vagy mindennap inni, gyógyszerezni fogok, mert így el tudom viselni a mindennapi hisztit stb.

30/n

2020. jún. 20. 16:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%
7-es vagyok. hű, de le lettem pontozva. pedagógiai tanulmányokat folytatok, nem a levegőbe beszélek.
2020. jún. 20. 17:40
 12/34 anonim ***** válasza:
58%

Mindenki le van,gondolom a kérdező megsértődött.

Szomorú gyerekkora lehet egy ilyen anyánál.

2020. jún. 20. 17:45
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
Elfáradtál, kicsit depressziós lettél. Lehet, hogy az tette rá az utolsó lapáttal, hogy most gondolom sokáig össze voltatok zárva. Segítségre van szükséged, több énidőre. Gondolj arra, hogy ez most nehéz, de még bírni kell egy kis ideig. Ha elkezd iskolába járni 8-4-ig, sokkal könnyebb lesz. Akkor kezd majd szoros barátságokat kialakítani, sokkal több időt ellesz a barátaival. Addig túl kell élni. Amit még tehetsz, hogy pont abba az életkorba ért, amikor már elkezdheted járatni rendszeres sportra. Ha most nem is sikerül, de szeptembertől. Ovis foci, ovis úszás, judo. Ezek rendszerre, fegyelemre szoktatják, levezeti az energiáit. Próbálj meg addig is nyugodt és következetes maradni, lehet, hogy sokszor azért hisztizik, hogy hatást váltson ki, figyelj rá.
2020. jún. 20. 17:45
 14/34 anonim ***** válasza:
81%
Gyereked,érzi,tudja hogy nem szereted kicsit sem .így neked sem neki sem jó.prdig csak azt szeretné figyelj rá szeresd őt .gyerekek ritkán bonyultak ennyi idősen.hogy viselkedik az oviban? Gondolom vírus előtt és most hogy ki nyitottak az óvodák most is jár .
2020. jún. 20. 18:25
 15/34 anonim ***** válasza:
89%

Az elejétől kezdve így vagy vele, vagy csak az utóbbi időben? Mert ha az elejétől,tényleg érdemes lenne elgondolkozni arról hogy mi a legjobb. Ha nem tudod szeretni keress neki valakit aki tudja!(rokon, apa, örökbeadás) Ne iváson, öngyilkosságon gondolkozz, hanem olyan megoldáson amivel a legjobbat tudod kihozni ebből a nehéz helyzetből. Sokan fogadnak örökbe picit idősebb gyereket,nem lehetetlen!

Ha szereted és valójában szeretnéd tovább nevelni akkor kérj segítséget amit kitartóan csinálsz.

Csak csinálj valamit amivel segíthetsz rajta és magadon is!

2020. jún. 20. 18:32
 16/34 anonim ***** válasza:
88%
A viselkedése szerintem segélykiáltás. Nem ő vele van a gond, ő csak a tünethordozó.
2020. jún. 20. 18:34
 17/34 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó, ezt írtam én is neki de nem reagál rá.
2020. jún. 20. 19:07
 18/34 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le!!!

Én szeretem a gyerekem komolyan különben nem aggódnék ezen, hogy ennyire szar anya vagyok, és igen azt is tudom hogy a gyerek másol, és azért ilyen mert figyelmet akar. Én lennék a legboldogabb ember a földon ha egy egyszerű közös fagyizas is nem torkolna hisztibe.(sorba kell állni, el fogják vinni a vaníliat stb) de sajnos ez sem megy, úgy érzem terrorizal. Mit csináljak másképp??

2020. jún. 20. 19:11
 19/34 anonim ***** válasza:
84%

Szégyelljétek magatokat!

A kérdező teljesen tisztában van vele, hogy vele van a probléma, nem kell még egyszer a földbe döngölni!

Kérdező, döntsd el mit szeretnél:

Fel akarod nevelni a gyereket vagy sem?

Ha nem, keress neki örökbefogadó szülőket!

Ha igen, akkor viszont egy pszichológust neki, egy pszichiátert meg magadnak a pszichológus mellé! Mentális problémáid vannak, nem azért, mert rossz anya vagy, sőt, azt sem mindanám, hogy rossz anya vagy, hiszen nem vered a gyereket, felismerted, hogy probléma van... DE bántani akarod saját magadat, depressziós tüneteid vannak. Csodálkozom, hogy a pszichológusod nem küldött ezekkel pszichiátriára.

2020. jún. 20. 19:25
 20/34 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező!

Azt tudnám mondani amit a 19-es válaszoló írt. Minden benne van.

Amúgy ha van kedved leírod mi lett az apával? Akartad a babát? Jó volt régebben a kapcsolatotok vagy az elejétől voltak gondok?

2020. jún. 20. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!