Gyerekemmel tolott idő maga a pokol, mit csináljak?
Sziasztok. Elég kényes téma, és tudom hogy sokan fognak érte támadni, de hátha lesz olyan is aki tud segíteni. Van egy 4 éves fiam, egyedül nevelem 1 hetes kora óta. Nincs hozzá türelmem és maga a pokol a vele együtt tolott idő. Már már ott tartok, hogy nem várom a hétvégét. Hisztis, kezelhetetlen, sőt már ott tartunk hogy nagyon csúnyán beszél. Voltam pszhologusnal aki azt tanácsolta figyeljek rá tobbet akkor meglatom ki is ő valójában stb de nem használt. Van mikor elmegyek szórakozni, de nem segít csak arra tudok gondolni jön a reggel egy újabb kínnal teli nap. Nem tudom mihez kezdjek tudom megbuktam anyaságbol, de azt érzem, ha lenne valaki akinel tudom hogy jó helyen lenne, oda adnám, ezzel neki is jobb lenne. Furdal a lelkiismeret és már ott tartok hogy megolom magam vagy mindennap inni, gyógyszerezni fogok, mert így el tudom viselni a mindennapi hisztit stb.
30/n
Mindenki le van,gondolom a kérdező megsértődött.
Szomorú gyerekkora lehet egy ilyen anyánál.
Az elejétől kezdve így vagy vele, vagy csak az utóbbi időben? Mert ha az elejétől,tényleg érdemes lenne elgondolkozni arról hogy mi a legjobb. Ha nem tudod szeretni keress neki valakit aki tudja!(rokon, apa, örökbeadás) Ne iváson, öngyilkosságon gondolkozz, hanem olyan megoldáson amivel a legjobbat tudod kihozni ebből a nehéz helyzetből. Sokan fogadnak örökbe picit idősebb gyereket,nem lehetetlen!
Ha szereted és valójában szeretnéd tovább nevelni akkor kérj segítséget amit kitartóan csinálsz.
Csak csinálj valamit amivel segíthetsz rajta és magadon is!
Senkit nem pontoztam le!!!
Én szeretem a gyerekem komolyan különben nem aggódnék ezen, hogy ennyire szar anya vagyok, és igen azt is tudom hogy a gyerek másol, és azért ilyen mert figyelmet akar. Én lennék a legboldogabb ember a földon ha egy egyszerű közös fagyizas is nem torkolna hisztibe.(sorba kell állni, el fogják vinni a vaníliat stb) de sajnos ez sem megy, úgy érzem terrorizal. Mit csináljak másképp??
Szégyelljétek magatokat!
A kérdező teljesen tisztában van vele, hogy vele van a probléma, nem kell még egyszer a földbe döngölni!
Kérdező, döntsd el mit szeretnél:
Fel akarod nevelni a gyereket vagy sem?
Ha nem, keress neki örökbefogadó szülőket!
Ha igen, akkor viszont egy pszichológust neki, egy pszichiátert meg magadnak a pszichológus mellé! Mentális problémáid vannak, nem azért, mert rossz anya vagy, sőt, azt sem mindanám, hogy rossz anya vagy, hiszen nem vered a gyereket, felismerted, hogy probléma van... DE bántani akarod saját magadat, depressziós tüneteid vannak. Csodálkozom, hogy a pszichológusod nem küldött ezekkel pszichiátriára.
Kedves kérdező!
Azt tudnám mondani amit a 19-es válaszoló írt. Minden benne van.
Amúgy ha van kedved leírod mi lett az apával? Akartad a babát? Jó volt régebben a kapcsolatotok vagy az elejétől voltak gondok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!