Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha van egy nyomoru...

Mit tegyek, ha van egy nyomorult testvérem, aki arra játszik, hogy engem leszidjanak?

Figyelt kérdés
Direkt idegesít. Direkt. Amikor meg ráordibálok vagy megütöm azt a kis pocst, akkor meg én vagyok leordibálva. Próbáltam már türelmes lenni, de nem tudok hozzá, állandóan nem hagy békén. Ha nem szólok semmit és tűrök (ami elég béna szokás), akkor is talál valamit, amivel kiidegelhet. Ezért is nem megyek a családdal sehova, mert egész úton végig idegesít.
2020. jún. 19. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy és hány éves a tesód?
2020. jún. 19. 22:14
 2/5 Lena7 ***** válasza:
100%

Akkor idegesítsd te is őt. Ha megtapasztalja ő is ,hogy milyen rossz ,akkornlehet ,hogy abbahagyja.

Vagy ha majd bármi kell neki tölled ,akkor mond neki azt ,hogy nem adod oda neki ,mert múltkor ezt és ezt csinálta.

(Nálunk az utólsó vált be. Ezt eljátszottam párszor a tesómmal ,és utánna megtanulta ,hogy nem gonoszkodhat ,mert akkor nem segízek neki)

De amúgy meg az erőszak nem jó semmire. Értem én ,hogy idegesít meg stb ,viszont ha majd más valakivel is összeveszel/idegesíteni fog akkor majd őt is megvered ?🤔

(Igen ,mondhatod azt ,hogy jaj az más helyzet lesz ,de ha a tesódnál sem tudod kontrollálni magadat ,akkor esetlegesen egy idegennel szembe tudni fogod ?)

2020. jún. 19. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Felidegesít, és arra az a válasz, hogy megütöd?

Amúgy nagyon érdekelne, hogy miket csinál a testvéred, amivel így fel tud idegesíteni.

2020. jún. 19. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Mikért szoktad megütni?
2020. jún. 19. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
14%
Ne foglalkozz vele, előbb vagy utóbb leáll ha látja hogy nincs eredménye
2020. jún. 20. 02:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!