Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel segíthetnék a barátomon?

Mivel segíthetnék a barátomon?

Figyelt kérdés

Több, mint 9 hónapja vagyunk együtt, azóta elmélyült a kapcsolatunk. Sokszor mesél arról, hogy náluk sokszor van veszekedés, az anyja és az apja sokszor összekapnak, az apja néha őt is beleviszi a veszekedésbe. A barátom egész nap otthon segít az apjának, sehova sem engedi, mi kb egy héten egyszer találkozunk, esetleg másfél hetente tudunk kettesben lenni. Az apja sokszor kiabál vele. Barátom állítása szerint gyűlöli az apja, pedig semmi rosszat sem tett. Legtöbbször azt mondja neki, hogy szívesen megölné, de a börtön miatt nem teszi meg. Ez mára odáig jutott, hogy már az sem érdekli, ha börtönbe kell mennie, inkább leüli a büntetését. A barátom anyja nem mer semmit sem tenni, hiszen fél a férjétől. A barátom már lelkileg nem bírja, én próbálom tartani benne a lelket, hogy amint elköltözik minden jobb lesz. Nagyon aggódom miatta. Már ott tartunk, hogy ha az apja bántalmazni fogja, akkor összeszedi néhány cuccát, s idejön.

Valaki volt már ilyen esetben? Ha igen, hogy oldottátok meg a helyzetet? Ha nem, akkor valami ötlet, hogy tegyek valamit az ügy érdekében?

Előre is köszönöm a segítséget!

2020. jún. 18. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10-es Nem akarlak elkeseríteni, de ha így viselkedik, akkor nem biztos, hogy az apjával való rossz viszonya feltétlenül, vagy csak az apja hibája. Komoly düh kezelési problémái vannak. Nem csoda, ha megijedtél..
2020. jún. 19. 15:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Most először láttam ilyenek. Nekünk is voltak veszekedéseink, vitáink, de sosem viselkedett így. S tudom, hogy engem nem bántana. Talán, ha többször lennék vele, akkor segíthetnék rajta. Olyankor nyugodt. Ezt az egy esetet kivéve.
2020. jún. 19. 17:15
 13/13 anti paladin ***** válasza:

Én csak az ágyat rugdosós esetre fogok reagálni.

11-es szerintem téved. Ha a srác egy olyan környezetben van ami agyon stresszeli az a természetes ha időnként szó szerint kitör belőle a harag/nem tudja elfolytani, kezelni azt.

Ami külön érthető ha azon ritka alkalom egyike esetén lett megzavarva amikor szerető közegbe került.

2020. jún. 22. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!