Sdujeki36g kérdése:
4 éve vagyok már együtt a barátommal általában nála vagyunk édesapám nem kedveli elejétől fogva. Már amikor elkezdtünk járni akkor is szétakart minket választani de nem jött neki össze. Mit csináljak ha nem kedveli?
Figyelt kérdés
Egyszer majd ha megkéri a kezem ez miatt nem fogok tudni igent mondani? Meg nálunk se lehetünk ő miatta csak ha nincs otthon... Lehet eddig arra várt hogy majd elmúlik mert tini szerelemként kezdődött de már nem az, egyszerűen nem tudja őt elfogadni..2020. jún. 18. 13:35
11/15 A kérdező kommentje:
Hat ugy gondolom hogy a eskűvőmön nem lennek boldog ha tudnám hogy lehet else jönne pl...most fejeztem be a iskolat azert lakok otthon.
2020. jún. 22. 13:50
12/15 anonim válasza:
Én nem kritizálták az otthon lakással, csak arra gondoltam, hogy ha mondjuk még nem is életetek együt nem is biztos hogy ebből egyhamar lesz házasság.
Lehet tudni hogy apukád miért nem szereti igazából a fiút? Esetleg nem tetszik neki a viselkedése? Még arra tudok gondolni hogy 14 éveshez túl soknak érezte régen a 18-at.
13/15 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem mond soha semmit..
2020. jún. 22. 14:41
14/15 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz vele, a saját életed éld, ne apádét.
15/15 anonim válasza:
Én is arra tippelek hogy amikor elkezdődött a kapcsolat akkor te 14 voltál és a pasi 18. Lehet apád azert nem kedvelte mert azt hitte hogy csak meg akar dugni a pasi. Azután már csak gyerekeskedésből nem kedvelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!