Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Össze vesztem anyukámmal,...

Össze vesztem anyukámmal, hogy javítsam ki?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a negyvenedik szülinapja és én tönkre tettem. össze vesztem a nagymamámal , utána meg össze vesztünk. Kibékültünk . majd meg kérdeztem nem -e kisérhetem el a barátnőmet. (Egy 10 perc lett volna). Majd azt mondta nem én meg besértőtem .Kibékültünk. El kezdtem utólag festeni az ajándékát.( Nem volt időm). Majd azt mondta neki nem kell mert csak rossz emlékek jutnak az eszébe . Már félig kész voltam.Megkérdeztem hogy akor most dobjam ki vagy nem, meg is mutattam neki. Én ki dobtam és ez neki a tetteje voltmindenek . este ki vettette velem.

Kb. ez történ és azt monta hogy már nem érdeklem.

amúgy mostanába sokat veszekedünk.( szüleim elváltak ezért nem,tudok apátol segítséget kérni.)

rá jöttem megkorát hibáztam és ki szeretném javítani.

Tudom ez így sok volt de akitud segítsen nekem!!!!

2020. jún. 18. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ebből nem sok mindent értek.... szerintem az lenne a legjobb, ha leültetnéd anyukádat és megbeszélnéd vele, nem jó ez így senkinek.
2020. jún. 18. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
:) Szia.Nyugodj meg,anyukádat mindig érdekelni fogod,akkor is ha mást mond.Beszéljétek meg ezt,az ajándékot pedig ha elkészült add át neki,nem véletlenül vetette ki,nem írtad hogy honnan de ha tippelnek kell akkor a kukából.
2020. jún. 18. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon nem értem amit írsz bocs, nagyon össze-vissza az egész. De szerintem üljetek le nyugodtan, ne akkor mikor bennetek van az ideg és beszéljétek meg.

Lehet felindulásból mondta hogy dobd ki, aztán megijedt hogy tényleg megtetted. Vagy nem tudom bocs nem igazán értem :D a lényeg hogy ezt nektek kell megbeszélni.

2020. jún. 18. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki hogy nagyon bánod hogy így történt és bocsásson meg neked. Te szeretnéd ha jó lenne a kapcsolat köztetek mert mostanság sokat veszekedtek.Neki mi erről a véleménye? Máris beindulhat egy jó kis beszélgetés:)
2020. jún. 18. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
mi ez a katyvasz? most akkor kivel vesztél össze??
2020. jún. 18. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Készítsd el az ajándékot, mert érdekli. Nem véletlenül vetette ki a szemetesből. Mondd neki, hogy sajnálod, nem akartad megbántani, tudod hogy hibáztál és ezen már nem tudsz változtatni. De nem szeretnéd, ha többet ilyen előfordulna és figyelni fogsz rá.

Valószínűleg ő is örlődik, mert ő sem akart veled veszekedni. Lehet, hogy szimplán csak neked is, neki is rossz napja volt.

Egy őszinte bocsánatkérés és minden rendben lesz.

2020. jún. 18. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy most még túl friss a dolog, de ne félj, idővel megnyugszik. Egy hét múlva már nem is fogtok emlékezni erre az egészre.
2020. jún. 20. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!